tisdag 20 maj 2008

råplank och loppis

Jag har gjort mig en ny fönsterbräda! Jag har gjort den av gammalt råplank som har legat uppe på loftet i en ladugård. Den blev jättefin!! Jag gillar det råa vassa som blir. Kanske shabbar jag till den lite jag har inte bestämt mig än. Det kommer nog upp lite fattigmanssilver i fönstret med. Jag har 3 fönster till att fixa. Kul och enkelt är det!

Till er som undrar om det är mycket pill med att göra rabarberfat så vill jag säga att händig eller ej prova för det är verkligen jättenkelt!Jag har en vision om att det ska hänga vackra elementskydd för någon gång...

En superbra liten korg för mina tidningar hittade jag för en billig peng. Jag gillar inte när saker syns för mycket utan vill gärna stuva undan alla saker till resten av famljens förtret många gånger...


Jag är inte mycket för rött egentligen men dessa kunde jag bara inte låta bli. Det fanns passande 4 st! Tänkte ha dem i bersån men även ta med dem på husvagnssemestern. Jag gillar ju det lantliga men dessa stolsdynor made in Italy gjorde mig pigg och glad.


Jag hoppas ni får en go vecka allihop i detta avlånga land! Här nere i söder har vi fått smaka på lite kyla, burr. Förresten :Det blir en ny familjemedlem på fyra ben i Augusti!
Kram Pia