torsdag 12 mars 2009

Keramikskål (& trevlig helg!)

För ca 1½ månad sedan beställde jag en skål i keramik av min arbetskamrat. Jag fick den i fredags och är sååå nöjd! Hon är så duktig och jobbar halvtid med målning och keramik.
Skålen har precis den färgen jag älskar så jag får be henne göra en till...I helgen blir det till att måla lite och umgås med vänner! Beroende på väder och vind så blir det mer klippning av äppelträden med.

Jag önskar er en härlig helg!

Kraaam Pia

onsdag 11 mars 2009

mer speglar...


Min goa svägerska har fixat fina rakspeglar till mig! Här är en av dom...Glaset är sådär krackelerat och skavt precis som jag vill ha det. Dessutom hittade hon två underbara örngott med spets på för bara 10 kr syck. Fyndpris!
Idag har jag krattat ute i trädgården igen och klippt klart det ena äppelträdet. Jättejobbigt är det så det blir bara lite grenar då o då. Men vilken skillnad det gör. Nu är det bara ett kvar, men vi hjälps åt jag och Örjan. Idag var det riktigt skönt att gå in efter flera timmar i trädgården. jag är en riktig utemänniska och trivs allra bäst då. Så trivsamt när snödropparna har kommit...Min härliga arbetskamrat och hennes hund Stina var här idag. Vi drack kaffe ute och Märta och Stina lekte för fullt, härligt att se brottning;)
Ha det bäst alla ni härliga besökare! Välkomna tillbaka.


Kram Pia

söndag 8 mars 2009

återhämtning


Vill önska er en fin start på veckan! Idag har vi ett riktigt tråkväder med snöblandat regn. Igår däremot var det en härlig dag med flera timmars utevistelse både för hundar och mig. Äppelträden har reducerats litegrann men är inte färdiga än...Spegeln som ni ser på bilden tillhör egentligen en gammal byrå, men jag trivdes inte med den därpå, inte riktigt min stil men nu har den funnit sin plats på min hylla i vardagsrummet. Jag har kommit på att jag är lite av en spegelfantast! Letar alltid speglar på loppis och då helst skavda, fläckiga saker. Ja ni vet ju hur det är;)
Tack för alla vänliga kommentarer om vårat kök! Det gör mig glad och det känns som om jag har börjat landa i den stilen som är jag.

Idag är det Internationella kvinnodagen så sträck på dig du vackra duktiga kvinna!!

Kram Pia