torsdag 15 januari 2009

Nu är det bestämt!


Ja det som är bestämt är att vi ska åka till Turkiet hela familjen! Vi har sparat länge och äntligen...Ni som undrar hur det går med målningen och vad jag målar kan jag svara att det är väggar och dörrar och lite till...;) och det går framåt.


Jag önskar er allt gott och massor av energi och inspiration!


Kram Pia

tisdag 13 januari 2009

Måleri målera


Hej goa vänner!

Jag har målat och målat och kommer att fortsätta måla...därav lite inlägg och kommentarer hos er andra.
Dessutom har jag i största allmänhet städat och plockat undan lite här och där. Väldigt skönt och befriande! Jag känner nu att jag har kommit ganska långt i min förvandling till
mitt vita lantliv. Allting tar ju som bekant mer tid och ork än vad man tror. Blir bara mina köksluckor vita med så blir det lite lugnare i Pias själ...:) Har man dessutom en ilsken ledsjukdom som sätter käppar i hjulet så krävs det mycket vilja och beslutsamhet att få gjort det man vill!! Tur för mig så besitter jag båda delarna, på gott och ont skulle maken tillägga;)*fniss. För mig är tröttheten som följer med sjukdomen värst och jag är ju bara sååå envis och inser inte när jag borde ta det lugnt ibland, men, kommer ideér och inspiration så bara måste man göra det med en gång!!! Eller hur?

Jag önskar er en fortsatt härlig vecka inomhus för ute är det ju bara grå och sketväder(ursäkta) så man kan bli tokig!! Inte ens hundarna vill vara ute någon längre tid.

Kram Pia