torsdag 12 februari 2009

härligt med helg

Hej vänner!

Tog en snabb loppistur idag och jag fyndade en fin liten huva för en struntsumma! Annars är jag faktiskt besviken på den loppisen och det dröjer innan jag far dit igen. Ska byta loppismiljöer nu.
Idag har jag målat en sväng igen och det är bara två turer kvar...puh. Sportlovsveckan har gått fort och barnen har umgåtts mycket med kompisar och det har varit väldigt lugnt här hemma fast vi har haft övernattningar mest hela veckan. Måste ta tag i min tvättssituation i helgen...allt hinner man inte när man bor i färgburken!

Önskar er en underbar helg!!

Kram Pia

tisdag 10 februari 2009

Ljuvliga skatter
Min äldste bror är en riktig pärla!! Han är med och river ett gammalt hus och ska bygga ett nytt och där eldade dom flitigt. När hans svärfar stod med en knoppbräda i näven så ropade min bror: Stopp!! Han vet ju att hans lillasyster skulle kasta sig efter i elden(om hon varit där) så han tog med sig fler skönheter hem!! Jag blev så glad att jag studsade upp och ner och skrek när han ringde, tänk att du tänker på mig och vad jag gillar goe bror, jag blir riktigt rörd ska du veta!!
Idag målar jag luckor precis som jag kommer att göra resten av veckan. Det blir ju bara lite i taget men det går framåt iaf...
Kram och tack för att ni tittar in till mig! Jag blir så in i norden glad över att besöksantalet har ökat och sträcker lite extra på mig för det(fast jag är svensk;)*fniss. Dessutom blir jag så lycklig över varje kommentar och ska hinna in till er så snart jag har tid mellan penseldrag och rollning...
Kram Pia


söndag 8 februari 2009

söndagsro...

Idag har jag småbörjat med köket. Spacklat 2 ggr och målat lite täcksidor mm med häftgrund. Är alldeles yr i bollen av ångorna får nog vädra lite mer nästa gång;)Pappa kommer en sväng imorgon med så nu är det verkligen på G!! Åhhh va roligt och spännande det blir...Annars har det varit en söndag full med fotbollsträningar och kompisbesök. Ska försöka ta mig ner till tvättstugan en sväng nu för i veckan blir det nog lite tajt om tid. Önskar er en fin start på veckan!

Kram Pia