lördag 14 augusti 2010

reportaget!

Idag är vårat reportage med i Aftonbladets bilaga Härligt hemma!! Tack Johanna Flyckt och fotograf Patrik Hagborg för den fina dagen i Augusti förra året.

Stort tack till Anna, My lovely things som ringde och såg att det var ute!

Just nu håller vi för fullt upp med glasverandebygge och carport så tiden för bloggandet får stryka lite på foten just nu. Så mycket man vill göra, så lite tid...Som vanligt, eller hur har ni det?:) Fotbollsträning och matcher har startat för båda våra döttrar och nu längtar dom även efter klasskamraterna. Jag måste erkänna att fast jag äääälskar semestern så känns det skönt med fasta rutiner nu igen och livet är ju mer än bara ledighet och sommar så jag ser till att även trivas övrig tid. Hitta lite luckor och vila mellan alla varv man ska köra:)
Ha det bäst och kul att du tittade in, välkommen tillbaka!
Kram Pia

måndag 9 augusti 2010

semesterminne med fart i

Våran äldsta tös tog kort på oss när vi väntade på vår tur...Jag och Örjan skulle nämligen åka ring efter en väääääldigt snabb båt! På bilden åker dom wakeboard, men
vi satt i en sådan här...

solen gick ner och det var så vackra färger. Inåt land precis över klipporna var månen full och väldigt stor den kvällen, riktigt magiskt och vi kunde, trots att vi ytterst nära vurpade ett par gånger, njuta av den fina sommarkvällen och att vi faktiskt vågade åka. Ska tilläggas att våra barn och en kompis var med i båten och ivrigt hejade på föraren att både köra fort och svänga oss i nästan vansinnesfart i kurvorna. Kul hade vi, och barna var sååå stolta över sina föräldrar.


Kram Pia