fredag 23 april 2010

orange

Favoritfrukten den gångna säsongen har verkligen varit apelsin!! Det har blivit ca 3 stycken om dagen minst...så någon c-vitamin brist har jag nog inte lidit av i vinter. Färgen blir man ju också så glad och pigg av, så dekorativt i fruktskålen har jag fått på köpet. Tror verkligen på färgers effekt på kroppen. Kombination av synintryck och smaksinne blir en komplett upplevlese även när det gäller frukt och inte bara av en hel måltid a´la tallriksmodellen.

Det fina vädret ser ut att hålla i sig och nu får vi bara hoppas att vinden vänder för usch va snålt det blåser. Vi brukar stänga av värmen i huset innan april är slut, får se hur det blir i år med den saken...

Må så bra och glöm inte grilla!!


Kram Pia

måndag 19 april 2010

fönstertitt


Idag visar jag er en bild på en del av alla fönster som ska vara i våran blivande glasveranda. Jag är så glad för att jag fått dom av min goa vän Marika. Tror att dom är från 20 eller 30-talet så dom passar fint in i stilen på vårat hus som är från 1934. Jag älskar spröjs men är väldigt glad för att det "bara" är 2 för vilken tid det tar att kitta, grunda och färdigmåla. Fast jag klagar inte så värst för detta projektet gör mig verkligen så själaglad att jag vill skrika högt!

Jag har inte så mycket tid till bloggen just nu. Fönstren tar all min tid. Bygget startar snart här hemma och det hade varit så skönt att få fönstren färdiga så jag kan koncentrera mig på andra detaljer kring glasveranda/veranda/carport...

Emellan fönstermålning så är jag ute i trädgården på "retreat" Köpte en vitblommande perenn som jag redan glömt namnet på ;) fast den är väldigt lik Malvan.
Kram Pia