fredag 6 juli 2012

Grönt och vitt

Tycker om att plocka in blommor mm från trädgården. Dåligt ljus på denna bilden men det gröna är så ljust och fräscht till allt det vita.

torsdag 5 juli 2012

Underbara grönska

Vårat gröna rum har verkligen blivit frodigt. Full med doftande Kaprifol och Vildvin som slingrar sig med synbar växtkraft varje dag. Nästa år kommer hela fronten vara täckt och känslan av ett hemligt gömställe som var min tanke från första början blir verklighet.
Må så gott i sommaren!
Kram Pia

tisdag 3 juli 2012

Underbara blommor

Pioner är underbara och blommar så rikligt. Känns lyxigt att kunna plocka in så mycket blommor. Jag har sju stycken här hemma plus en som jag köpt nyss på rea. Kunde bara inte låta bli... Den kommer ju inte blomma på kanske ett par år. Den var vit så nu har jag två vita, fyra ljusrosa och två vinröda.

Kram Pia

måndag 2 juli 2012

Dan Reed house concert

Vi hade en underbar house concert med Dan Reed här i torsdags kväll!! 51 underbara människor plus vi 4 i familjen fick uppleva en magisk kväll med en härligt sympatisk Dan som berörde oss med sin sång och musik, livsberättelser humor. Han var så gullig och satte sig ner framför mig och Örjan och sjöng "All My Lovin"
Tack alla ni gäster som var här och njöt tillsammans med oss i vardagsrummet!! Välkomna tillbaka!!

Kram Pia med familj