fredag 9 januari 2009

Trevlig helg!
Jag hoppas ni får en härlig vilsam och kreativ helg. Nu när snön är borta så är det ju bara så smutsigt och fult i trädgården...åtminstone om man har två röda dogs som fräser runt som galningar.

Apropå det så såg jag att Märtas svans kom med på bild...Ja hon har kanske blivit en linslus eftersom hon och kompisen var med på bild i göteborgsposten under My DOG.
Måste säga det igen: jag är såååå nöjd med mina vita väggar i vardagsrummet!! När nästa lön kommer ska jag dessutom ut och leta efter lite stolar, örngott och lakan, (julen gav och julen tog:)

Kram Pia

torsdag 8 januari 2009

plättar... i luften

Ja det känns onekligen vårligt och fräscht med nya krukväxter...väntar nu bara på krokusen och pärlhyacinterna som kommer in på fredag. Har målat lite i vardagsrummet idag och nu är det "bara" färdigmålningen kvar. Inte klokt va ljust och fint det blir, den beige tapeten som vi satte upp för sju år sedan var faktiskt väldigt ljus då men har mörknat så otroligt mycket att det kändes alldeles för murrigt. Nej hua vad hemskt och hurra för vitfärgen!

Det fina P:et som för tillfället får vila på rygg fick jag av min man i julklapp, köpt på Betty´s i Borås. Jag behöver dra mig ner till källaren och tvätta...oh va roligt! not.

Ha det gott alla ni som tittar in!
Kram Pia

tisdag 6 januari 2009

My dog - vilken frost


Märta 6½ mån

I lördags var ju vi på My dog och det var jättetrevligt men också jobbigt med allt sorl som blir när så många tusen samlas. Märta fick jättefin kritik men domaren för dagen ville ha tunna hundar- det är inte Märta, dessutom är hon mer än färdig för sin ålder kroppsligt. Mamma och jag gick förbi ett ställe där man fick fota sin hund gratis! Kortet ni ser här på Märta har jag fotat om med min kamera men det är verkligen fint!! Hon var inte det lättaste att fota men hon charmade fotografen vill jag lova!! Hon är en härlig hund med mycket personlighet, ska verkligen bli ett roligt år i utställningsringen och även på spårkursen till våren!
Frost i trädgården, visst är det vackert?
Idag var hela familjen uppe vid sjön och åkte skridskor...vilket underbart väder vi har haft, det blir stor skillnad inne när man har två hundar:) I söndags var jag rejält sjuk och kunde inte annat än ligga till sängs hela dagen, därför var det verkligen skönt att ge sig ut en längre stund idag. Jag hoppas jag kan börja måla i mitt vardagsrum igen snart, skulle va skönt att få det färdigt innan alla andra projekt tar vid eller dyker upp:)
Bara granen står så grön och grann i stugan men det blir bara ett par dagar till efter makens önskemål, sen åker den ut!
Jag önskar er en underbar start på veckan!!!Kram Pia