onsdag 30 september 2009

Trivsam hörna

Hej på er!

Idag vill jag först och främst gratulera min fanastiska mamma som med bravur klarade viltspårschampionatet med sin lilla strävhåriga dvärgtax Yazza-Yrhätta!! Bra jobbat tjejjer!!
Denna hörnan i vardagsrummet får alltsom oftast vara med här på bloggen. Då förstår ni nog att jag gillar den skarpt...Den omges av två fönster och badar därför i ganska mycket ljus och gör den inte det av dagsljus så tänds det stearinljus istället:)Gräset i zinkvasen plockade jag och min arbetskamrat efter vägen när vi var på väg hem efter jobbet en dag. Nu efter ommöbleringen så blir hörnan dessutom mer använd. Hörn rent generellt, kan vara så himla svåra att få till bra...
I helgen ska jag och Märta till Norge på hundutställning. Jag åker med uppfödaren och två hundar till, det ska bli så kul. Jag har spraylackat en grislampa matt svart som min yngsta dotter har i sitt rum över sitt skrivbord. Ska visa det en annan dag. Veckorna går så fort så jag tror jag önskar er alla fortsatt härlig torsdag och fredag och helg redan nu!!
Kram Pia