tisdag 9 december 2008

släpp in naturen...

Jag kunde inte hålla mig så värst länge från att piffa...Jag kom igång efter att ha storstädat badrummet, vet inte var den energin kom ifrån men städningen av badrummet var behövligt. Det var ingen jättekris(det är det aldrig faktiskt:) men såpan gjorde underverk ändå!


Jag tog in en tallkvist som jag hängde lite julgranskulor a´la Blanka i tillsammans med söta formar med prismor. Det blev faktiskt riktigt trivsamt, man går under den när man ska in i vardagsrummet.

Annars är det alldeles urbota tråkigt gråväder... Var i fridens namn är solen? Har Australien patent på solen i november/december?
Nej nu ska jag gå och koka knäck med barnen, sedan ska jag måla den sista snutten i vardagsrummet...
Tack för att du hälsar på mig, tänk att snart är det jul! det blir nog en liten liten bloggpaus (tror jag.)
Kram Pia


söndag 7 december 2008

Ny vecka - igen!

Jag målar vardagsrummet vitt och det tar lite tid... orkar bara måla lite varje dag men nu har jag snart sett slutet på första delen:) (Vi har ett dubbelt vardagsrum och jag är snart klar med det ena.) Det var beige innan men allt eftersom åren har gått så har det mörknat betydligt. Jag blev sååå trött på det, men nu känns det bra! Den ena hyllan blev såhär, jag är nöjd med lärkkvisten och "julplattan"men det andra piffas nog om(ni vet hur det är;)Ser att min vita tomte knappt syns på kortet men han är så lagom blek...för mycket risgrynsgröt?


Min piff och pysselinspiration har börjat tryta och jag tror att min kropp säger åt mig att det är dags för julvila, fast inte riktigt än, bara börja varva ner lite. Dessutom blir jag knas på att det är så mörkt hela tiden!! Det går inte att ta ett enda ogrynigt kort känns det som.

Jag önskar er en fortsatt härlig söndag och en fin start på veckan som kommer!!
Kram Pia