onsdag 26 augusti 2009

kärlek

Snart firar jag och maken 15-årig bröllopsdag...Vi har varit tillsammans i över 18 år och fortfarande väcker han stora känslor hos mig den mannen. Det klart att det finns dagar då jag helst skulle vilja slå en stekpanna i huvudet på honom;) men för det mesta så längtar jag som en galning efter honom innan ens min arbetsdag är över. Jag känner mig så lycklig över att ha fått gifta mig med honom och att vi har fått 2 underbara flickor tillsammans! Fast vi var så unga, bara 20 och 23 år så visste vi att det skulle vara vi...

Mitt i veckan är det redan och jag gör fortfarande inget här hemma, fast jag är sååå sugen på att måla och idag var det nära att jag möblerade om i vardagsrummet. Det blir nog torsdagens "pyssel":)

Kram Pia

söndag 23 augusti 2009

tänt var det här


Idag har det varit en vilodag till att börja med. Har ohjälpligt fastnat i filmen Twilight som värsta tonåringen:) Min tonårsdotter skrattar åt mig och tycker att hennes mamma är smått knepig tror jag. Eller hur Filippa? ;);) Har ni inte sett den så gör det!
Städning av huset var tvunget då det låg drivor med hundhår överallt. Mimmi fäller hysteriskt. Igår var jag ju med mamma på jobbet och det var roligt fast det visste jag ju redan. Puss mamma! Vi stannade naturligtvis till på ett loppisställe och en antikhandlare med. Där hittade jag min ljusstake som jag tittat efter ett tag. Den är från början av 1800-talet och bara det är ju roligt i sig. Inga maskiner har filat här inte. Både den lilla nyckeln och foten som skruvas fast i botten är handfilade. Kul!
Vädret denna helg kan man ju knappast klaga på, helt underbart, frisk go luft. Jag måste säga
att jag gillar hösten väldigt mycket. Har fortfarande inte startat upp några nya projekt för jag
känner fatktiskt inte för det. Jag är en extremt humörsmänniska som bara gör saker när lusten och inspirationen liksom kommer över mig så det är bara att vänta in den. Ha det fortsatt gott
nu och hoppas veckan blir fin som ligger framför er.

Stor kram Pia