fredag 18 september 2009

still reading...

Ja det är det jag fortfarande håller på med. Fast nu har jag gått över till engelska och det rekomenderar jag er verkligen. Ett så mycket mera levande språk än svenska. Ja för er som kanske undrar så läser jag forfarande The Twilight saga...

Jag gör just ingenting mer än läser, är ganska tråkig här i bloggvärlden just nu, springer inte på loppisar och målar väldigt lite. Fast det är ganska skönt det med att ta lite paus och vara noga med att göra det som ligger en varmast om hjärtat för tillfället. En massa måsten finns ju alltid...(tvätt,städ, köra barn till aktiviteter mm)


På lördag blir det viltspårning med Märta och på söndag ska vi till Masthuggskyrkan i Göteborg på dop för min yngsta kusins dotter.
Dessutom har jag och maken bokat en weekend till london för att fira vår 15-åriga bröllopsdag! Inte klokt va många år det har gått redan. Tänk att vi bara vara 20 och 23 år när vi gifte oss.

Ha en uinderbar helg och tack för alla besök och kommentarer jag får från er fast jag själv har varit dålig på att just kommentera hos er, fast jag tittar in ska ni veta!!
Kram Pia

måndag 14 september 2009

Ny vecka

Ja då var det ny vecka igen...Värst vad det går undan.Hur mycket jag än springer så hinner jag aldrig ifatt, kanske ska jag prova att gå baklänges? I slutet på förra veckan köpte jag ett nytt soffbord a lá modell lite större än det jag hade innan. Det är redan målat klart(vitt, fast jag hade faktiskt tankar på svart...) och resten av familjen sa hurra! Förra bordet fick knappt halva pizzakartongen plats på...*ler* Efter ommöbleringen så kändes det som om det blev luftigare här hemma och jag vågade mig på ett större bord. Bor man i ett trångt hus från 1934 så talar vi inga stora öppna ytor;)

Vilket underbart väder vi har just nu, bara att njuta för fulla muggar. När solen är framme under dagen känns det som sommar men när solen gått ner...burr. Kom precis på att jag inte har klippt ner dom gamla hallonskotten så det blir dagens trädgårdsgöra, kanske krattar jag lite björklöv med, ute ska jag vara iaf.

Ha en riktigt fin start på den nya underbara veckan!!

Kram Pia