fredag 3 oktober 2008

Trevlig helg

Redan helg...inte klokt. Denna helgen blir det barnpassning av äldsta brorsans barn, kalas, och naturligtvis mitt "pyssel" av syrummet, så mycket som jag nu hinner...
Ha det bäst, kram Pia

onsdag 1 oktober 2008

Bröllopsdag!

Ja idag är det hela 14 år sedan som jag och maken Ö gifte oss!! Jag var blott 20 år, han 23 år. Iaf så går tiden väldans fort. Lägger man till några år till som vi blev tillsammans så blir det 17..... Helt otroligt!! Ja som ni ser så var det på modet att se ut som en gräddbakelse. Maken var himmelens snygg med sitt långa hår och frack....sjöng vackert gjorde han i kyrkan med.

Jag har gått lite i stå med pyssel, fast jag ska erkänna att jag har röjt undan och ska måla o fixa i mitt syrum...bilder kommer i sinom tid.

Ha det bäst, kram Pia

söndag 28 september 2008

mossa...

Igår var jag och Märta och hälsade på min arbetskamrat och hennes valp Stina. Hundarna lekte, vi drack kaffe och sedan gick vi en promenad i skogen. Vi hittade jättefin mossa! Ja resultatet ser ni nedan... Vilket underbart väder vi har denna helgen, man bara måste vara ute.


Mimmi och Märta har vekligen funnit varandra och trivs i varandras sällskap. Man kan tro att jag arrangerat denna bilden men hundarna satte sig så här fint och då kan man ju inte låta bli att fota. Dom vill precis som jag vara ute mest hela dagarna när det är så skönt väder.
Denna helgen har varit så härlig och naturligtvis beror det på solen. Snart ska jag äta lite frukost och sen ska det plockas äpplen...herregud va frukt vi har i år.
Jag önskar er alla som tittar in här en riktigt bra start på den nya veckan.
Hoppas den blir lätt och trivsam ibland alla måsten.Jag har inte hunnit vara runt så mycket hos er andra som jag har velat men jag hoppas ta igen det i veckan som kommer. Det tar ju som bekant en liten stund, lägger man till alla kommentarer man vill skriva så snackar vi timmar....fast det är ju så himla roligt, jag kunde ju spara tid på att inte läsa så mycket vad andra har skrivit...alltid finns det något dike att hamna i *fniss.HA DET SÅ GOTT OCH KRAM PÅ ER ALLA SOM TITTAR IN TILL MIG!

/PIA PÅ FYRAN