lördag 30 januari 2010

med viss etikett...

Jag gillar vackra etiketter, just denna lilla flaska köptes i London i oktober när jag och maken avnjöt lunch i vackra Hyde Park. Dessutom är det ett härligt minne! Den fina klockan köpte jag på Östregårds antik i våras.


Kram Pia

onsdag 27 januari 2010

försmak av vår

Jag har köpt mig blåa pärlhyacinter och igår fick jag vita av min goa arbetskamrat i födeledagspresent. Tack!! Ja i dessa vintriga tider med mängder av både kyla och snö så är det väl underbart att i alla fall kunna tjuvstarta våren inomhus. Vi vet ju alla att det är för tidigt egentligen att tänka på våren men vi kan ju bara inte låta bli*ler*

Jag har tagit det väldigt lugnt med blogglivet den sista tiden för jag har läst-igen:) helt ljuvligt att bli förtrollad i böckers magi!! Målat lite på fönstren visst, men framför allt har jag tagit det lugnt. Jag har inte ens orkat ta mig runt och besöka er och jag saknar det, skönt att känna så, såm när sista boken strax är färdigläst så ska jag titta in till er alla och kommentera när jag hinner.

Typiskt med att det blir vargavinter nu när jag väntar på att grävandet ska sätta fart här hemma. Jag vill också säga att era kommentarer värmer mig och gör mig så glad! Jag önskar er en fortsatt härlig vecka, på med termobyxor, mössa och vantar och åk lite pulka!! På söndag ska jag se filmen Avatarpå bio, har längtat så länge. Ska visst vara jättebra...Har ni sett den?

Kram Pia