torsdag 9 april 2009

Glad Påsk!


Hej goa vänner!
Ja nu har min kökssoffa blivit vit!!! Sååå fint. Dessutom kom mina fina kuddfodral från House Doctor i brevlådan igår.Det är både bra och dåligt med webbutiker;)Alldeles för lätt att handla...;);) Jag ska köpa lite linne och prova med textilfärg själv, det verkar inte så svårt men det kan vara svårt att få till det ändå.

Under påskhelgen ska jag ta bort laminaten i vårat sovrum med så kan jag bara måla sedan när lusten och orken för det kommer över mig,( tar nog inte så lång tid*fniss*:)Sedan har jag tänkt i flera veckor att måla klart en liten pluttvägg runt fönstret uppe, hoppas det blir gjort med.
Ska försöka njuta av gott väder, sällskap, god mat och dryck oc kså, men först ska jag ner till Varberg då min bror och familj behöver flytthjälp, ska bli spännande att se deras nya hem. Får se när nästa inlägg kommer, kanske tar jag lite påsklov jag med...iaf över helgen:)
Ha en underbar påskhelg alla goa besökare!! Jag är så glad för att ni vill titta in till mig.
Kram Pia

tisdag 7 april 2009

lite äggande...

Ville bara "ägga" upp er lite...

Nu har jag målat kökssoffan vit! Åhhh va fint det blev. Nästa målning blir uppe igen. En vägg är kvar att måla sedan är det klart. Det är bara att konstatera att jag är en vitgalning!!*fniss*. Galen i något ska man väl vara och färg skadar väl ingen....:)
Kram Pia

söndag 5 april 2009

Korgstolslycka

På bloggträffen förra helgen fyndade jag två superfina korgstolar för 75 kr styck. Tror det är ett ganska bra pris. I vilket fall har jag velat "springa på " sådana ett tag nu så lyckan var gjord när dom helt plötsligt stod där! Nu är jag i valet och kvalet om jag ska sprutmåla dom vita...Det får vänta lite tror jag, viktigt att känna in ett par dagar iaf hur jag vill ha det;)

Här har det jobbats på ordentligt i trädgården och det mesta är gjort, skönt att bara vänta på tillväxt nu.

Ha en fin start på veckan allihopa och tack för besöken inne hos mig!!

Kram Pia