fredag 25 juni 2010

Midsommarafton


Jag och yngsta dottern har nu på morgonen fixat en egen liten midsommarstång, den blev så gullig. Så otroligt underbart att vi har det fina vädret på besök idag!! Det blir klänning och utan att frysa, det var väl flera decennier som vi hade det så sist. Nu ska jag ut i trädgården och njuta.
Önskar er en underbar afton och helg!!


Kram Pia

måndag 21 juni 2010

Humlen växer så det knakar


Humlen kan man nästan se när den växer, bilderna togs förrra veckan och den har redan ökat dramatiskt. Inte klokt vilken växtkraft. Trädgården är ljuvligt lummig just nu och jag bara njuter!
Min man går en högskolekurs på Stockholms Musikpedagogiska Institut och i fredags åkte våra döttrar upp för att hälsa på pappa. Vi tänkte inte ens på att det skulle bli samma helg som vår Kronprinsessa gifte sig när vi bokade biljetter så det var ju än mer lyckat även om dom såg bättre på Tv:n när dom kom tillbaka till lägenheten. Våra goda vänner är i Thailand så det var deras lägenhet dom bodde i, väldigt bra och billigt(gratis:) Området heter sylta och bara det är ju väldans roligt tycker jag;) Dom åkte tåg själva både dit och hem med alla byten och allt. Man kan inte annat än att vara stolt över dom!! Dom är 12 och 15 år...Duktigt gjort våra älskade töser:) Shoppat har dom verkligen gjort och spanat in storstadslivet. Nästa gång åker jag med...

Kram Pia