torsdag 31 maj 2012

Stenkul

Jag har visat stenar förut här på bloggen och jag gör det gärna igen. Dessa stenar plockade jag förra sommaren när vi var i Kroatien. Tycker om när havet har slipat och skavt och skapat dessa hål. Den understa stenen närmast den svarta (den har min yngsta dotter plockat någonstans;) har ett hål som gjort för ett litet miniljus och det tänkte jag redan på när jag plockade den. "Lite småtokiga" är vi nog alla som tänker estetik och möjligheter, fast jag ser det mer som en fin egenskap.

Kram Pia

onsdag 30 maj 2012

Skön sommarklänning

Klänningen som jag fyndade förra sommaren på Odd Mollys outlet blev bara använd en gång i september när jag och mannen var bestman och tärna. Den blir desto flitigare använd denna sommaren.

Kram Pia

söndag 27 maj 2012

Nymålade golv

Nu är två av tre golv i vardagsrummet/glasveranda färdigmålade. Sååå fint och ljust det blev! Fick tag på oljefärg med 90- glans till superbra pris. Jobbigt att inte vanliga färgaffärer har kvar bra färg till golv i sortimentet. Jag hade tur och fick syn på en burk bredvid en musikaffär i Göteborg när jag och mannen var där för ett tag sedan. Googlade namnet och åkte till deras fabrik. Hur skulle man klara sig utan internet;)

Kram till alla mammor idag!

Pia