fredag 18 juni 2010

vas(st)fynd
Idag gjorde jag ett fynd för endast 50 kr. Jag har letat efter gamla provrör i glas men inte lyckats få tag på några än...så denna vasen blev jag genast förtjust i. Satte genast en av mina favoritblommor i - Daggkåpa.
Vill önska er en härlig helg och fin start på veckan som kommer!! Imorgon ska jag titta på prinsessbröllopet, en fin händelse för Sverige tycker jag oavsett var, hur och när pengarna till det kommer ifrån....


Kram Pia

tisdag 15 juni 2010

Underbara doftande Lavendel

Hej på er!

I år har jag inte köpt mer än 1 Lavendel(än så länge) Förra året köpte jag 9 st kraftiga fina men bara 3 klarade vintern. Fast helt utan inköp av denna doftande härliga ört kunde jag ju inte motstå:)

Idag har våra barn haft sin skolavslutning och det är alltid lika känslosamt och stämningsfullt. Dom var så fina i sina nya kläder och tycker själva att detta skolåret har gått ovanligt fort och jag kan inte annat än hålla med. Till hösten börjar Filippa 9:an och Frida 6:an. Börjar få stora barn nu!!

Bygget skrider så sakteliga framåt och vi är fortfarande på grundstadiet som bara tar tid men snart så börjar snickeriet och då ser man mer synliga resultat. Känns overkligt att det är igång och en riktig lyx att ha storebror här! Tittar in till er andra med jämna mellanrum men lämnar inte så värst mycket avtryck, spännande är det iaf att följa era bloggar. Själv brukar jag dra ner på antalet inlägg och spenderar nästan all min tid utomhus. Imorgon ska jag iväg på hundparad med Märta och höra ett föredrag om hund.

Kram Pia