torsdag 11 juni 2009

Vardagssaker...

En typiskt ostylad bild. Makens colaflaska urdrucken och ej borttagen! Almanackan som hänger framme för det mesta men inte jämnt då det ser gräsligt ut! Ja ni hör på gnällkäringen va?*fniss* Jag ska villigt erkänna att saker som dräller omkring gör mig på tjurigt humör... Vänder jag blicken bakåt just nu så ligger mannens avlagda kläder, en tidning, papper som kan va bra att spara, mobilladdare och en gitarrprylsak av något slag på vårat matbord!! Suck, är det konstigt om man får bryt då och då?

Tur han är såååå underbar min goe man! Så sakerna får ligga kvar tills han tar bort dom eller vi behöver bordet tills nästa måltid;)

Kram Pia

tisdag 9 juni 2009

Hemma från Turkiet


Hej på er!
Vi har haft en helt uuuunderbar vecka i Alanya i Turkiet!!
Vädret har varit toppen, ca 45 gr i solen och 25 gr i havet...Det bästa med hela resan har varit att familjen har ätit och umgåtts så mycket. Jag har inte köpt särskilt mycket men denna hängpryl gillade jag väldigt mycket. Dom fanns i ännu större modell men i den storleken fanns bara grilliga färger och det var ju inte jag sugen på;) Så när jag fann denna lilla vita så blev hjärtat så lätt. (knasigt jag vet*fniss*)

Hundarna har haft det bra på sina "kollon"med. Mimmi hos mamma och pappa och Märta hos Nina(uppfödaren) Tusen tack för all hjälp med våra maror...
Snart startar måleriet här hemma igen, vårat sovrumsgolv skall målas och även ett bord, passar ju bra nu när det är så kallt så man blir lamslagen, eller hur?På väggen bakom bordet där den gamla utedörren står är det meningen att en härligt spröjsad dubbeldörr ska in i år, ååååhhh vad jag längtar efter den!!
Ha det riktigt gott allihopa som tittar in till mig!
Kram Pia