torsdag 5 augusti 2010

vinbärsgelé


Igår provade jag att göra lite gelé. Jag gjorde den på lika delar svarta som röda vinbär och idag provsmakade vi den till en god kotlett, färska potatisar och en god sallad till. Blev överlycklig att den smakade så bra och så rikt. Nu vill jag inte köpa i affären längre så det blir till att koka nytt:) Plockade av mängder med röda vinbär idag och ska göra saft av dom men än så länge får dom vänta i frysen.Ska se till att få av dom sista svarta med. Känner mig så glad att jag faktiskt kan!
Konserten med Dan Reed igår i Varberg var helt fantastisk och i November när han kommer tillbaka med fullt band igen ska vi vara där!

Kram Pia

tisdag 3 augusti 2010

Härliga semester

Vi i familjen har varit iväg med husvagnen i 2 veckor. Vi älskar västkusten och från vårat hus till kusten är det ju bara 5.5 mil. Skönt att slippa åka så långt... Barnen stortrivs dom med och både töserna och jag och Örjan har åkt ring efter båt. Snacka om att det gick undan!!
En kväll var jag och maken i Varberg och tittade på Uno och åt god mat med trevliga vänner. Vi har fått smak på unplugged nu så imorgon åker vi till Varberg igen för att se Dan Reed.

Örjans semester är slut men jag har denna veckan med och det går i målandets tecken. Varje steg som tas är så kul och nästa vecka startar bygget upp igen. Många liter färg blir det....

Idag har jag och maken varit ihop i 19 år, värst vad fort tiden går och lika kära är vi idag! Den fina koppen på bilden köpte vi en regnig dag i Varberg, det blir fler koppar i härliga pastellfärger
Det får bli höstens spaning.

Kram Pia