fredag 2 januari 2009

helg igen

Inte klokt vad trött jag är just nu, klockan är inte ens sju... Imorgon ringer klockan 06.00 och sedan bär det av till Göteborg och My DOG!! Märta ska ställas ut och hon är nybadad, kloklippt och förmanad att lyda Nina(uppfödaren) och matte så snällt bland alla dogs. Hon är lugn som far sin så om det bara går som förra gången så blir det inga problem.
Ja jag tar bara köksbilder åt detta hållet för då slipper man se mina köksskåp som jag kräks över! själva skåpen och lådorna är jättefina men färgen!! syrabetsad furu! det är det enda(nja en vit kökssoffa med!) jag önskar mig när jag fyller 35 nu i januari att det ska bli vita och fina!! Nya beslag har jag redan tittat ut (givetvis:)Jag har sett det för min inre syn så länge nu att det snart har bränt fast på hornhinnan...


Kära goa bloggvänner jag önskar er en underbar kreativ helg som vanligt! Själv känner jag mig som sagt trött just nu men hela min kropp skriker måla mer vitt i helgen(även om det bara blir något pyttelitet så ska det målas....:);)
Kram Pia

onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År!!

Önskar jag er alla goa människor som hälsar på min blogg! Aldrig trodde jag att bloggandet skulle vara så oerhört givande. Det var en väldigt grön Pia som startade upp sin blogg, men jag kan bara konstatera att det har varit bland det bästa jag gjort. Bloggen är ju min dagbok!!

Sedan är det ju så att man har fått nya vänner genom detta och aldrig trodde jag att jag skulle känna så mycket för så många människor som jag aldrig ens har mött IRL eller pratat med! Helt otroligt!!
Jag önskar er ett Gott Nytt År och en underbar start på det nya!!
Ps. Jag vet att jag är tokig, jag har inte ens städat undan julen, men jag börjar tänka på våren...*fniss!
Ljuset, krokusar, pärlhyacinter, mer fågelkvitter och tidigt spirande buskar...mm mm

Kram från Pia