fredag 22 oktober 2010

Trevlig helg!

Trevlig helg önskar jag er alla! Igår blåste det verkligen höstvindar och dagen idag har varit så kall. Nu känns det extra mysigt att tända ljus och krypa upp i soffan med en skön filt, men först ska jag till ridskolan med yngsta dottern. Tar med mig yngsta hunden Märta idag, hon är social hon och har träffat hästar innan. Det gäller att klä sig vamt....

Kram Pia

måndag 18 oktober 2010

olivträd+vintervila

Nu är alla mina olivträd intagna för denna säsongen.( har ett litet till på dotterns rum) Frågan är bara om jag klarar att övervintra dom i år. Mitt stora träd stod faktiskt i vardagsrummet hela förra vintern på en ljus sval plats och det fungerade utmärkt. Dessvärre har jag inte plats för dom andra på samma ställe och så snart vi måste höja värmen så kan dom inte stå på fönsterbrädan över ett element längre. Jag får allt ta mig en funderare på det trivsamma men oroande bekymmret, vill ju inte att mina älsklingar ska gå hädan.

Ni som brukar följa min blogg har ju märkt att jag inte är så flitig med vare sig inlägg eller kommentarslämnande, men jag tittar runt hos er med jämna mellanrum. Min pappa har varit sjuk och det har tagit lite på lusten att orka med bloggeriet ett tag, dessutom har min egen kropp krånglat en del. Tiden vi går in i nu tycker jag också är en sorts skön viloperiod och man kan dricka te och tända ljus och bara softa. Superskönt! Idag strök jag allt lite ny vit färg på källartrappsväggen för den var både gulaktig och inte så värst ren...Vem har smutsat ner den? Enkelt lyft i alla fall som inte tog nämnvärt med tid eller ork. Det är det lilla som räknas:) Glasverandan står också på vila och vi får se när det tar fart igen. Ha det gott i höstmörkret!! Kram från den vilande bloggerskan( mellan rycken:)

Kram Pia