måndag 30 juni 2008

Härlig kanotlördag och fina fynd!

Hejsan svejasan på er!!

Ja kanothelgen blev fantstiskt trevlig, vi var hela 23 kanoter att starta denna lördag! Min bror och hans kompis hade lagt ut bojar på 10 olika platser runt en del av sjön. På dem var det fasttejpat ett inplastat A4 ark med en fråga på! Detta var den roligaste tipspromenad jag varit på och då promenerade jag inte ens(haha) Nej till er som undrar så fick jag ingen träningsvärk. Fast det tog ca 2 1/2 timme att paddla. Det grillades hamburgare med...tack till markservicen och sjöservicen för denna dag, ett jättebra initiativ som vi alla hoppas blir tradition fr om NU!!



Ja lilltösen fyller snart 10 år och jag och storasyster var ute och shoppade lite idag. Jag har självklart råkat hitta lite till mig med... dessa sittdynor kostade bara 20 kr så när de får in fler ska jag köpa ett par till. Visst är dom fina?







Visst är det vackert och naturligt med korgar? man tror inte att man ska fynda på Jysk alla gånger men ibland så.

Nu är det snart dags, vi åker med vår husvagn till vår vanliga plats...nära loppisen...







Jag och maken har redan dessa korgar och nu fick barnen dem med!



Jag tycker om korgar i alla dess former och så... Usch för alldeles för mycket plast! Fast det skall erkännas att det är toppen också, tex Tupper ware. Men kanske inte synligt....haha estetik är viktigt för oss tokiga.
Ha det gott allihop, nu kommer värmen tillbaka!! Kram Pia