fredag 26 september 2008

Trevlig helg


Ha en trivsam helg allihopa!! Kram Pia

torsdag 25 september 2008

höstarrangemang

Jag gillar att fixa till arrangemang av olika slag. Jag får se till att plocka mossa i helgen för nu i veckan har jag varken hunnit eller orkat. Man får ju alla möjliga ideér både själv och självklart inspiration från er andra!

Även idag har solen lyst med härlig värme, fast vinden är ju riktigt kall och ibland lurar man sig med att ta för lite kläder på sig. Speciellt barnen är svårövertygade... Redan torsdag är det med.
Ha det gott,kram Pia

tisdag 23 september 2008

fyndet

Jag tog en snabb sväng in på loppisen igår, (jag var nog där totalt 2 minuter) och fyndade denna fina sittpuff för 25 kr! Jag blev jätteglad för den är i ett superskick och det är äkta läder. På gården när jag växte upp fanns det en sådan vacker sittpuff som vi lekte med som små och jag har alltid velat ha en sådan. Den såg inte ut som denna men den var också av läder fast med en hårdare "ram" Jag tycker denna är lantlig med en exotisk charm i och med mönstren på ovansidan.
Ja det var mitt fynd för denna veckan (tror jag:)
Tack för att du tittade in och välkommen tillbaka!
Kram Pia

måndag 22 september 2008

äppeldricka...

I helgen som gått har jag inte gjort många knop. Det enda av nytta jag gjorde var att jag fixade till min äppeldricka som har stått på lagring 3 dagar i kylskåpet. Jag såg receptet i senaste numret av Lantliv och var bara tvungen att prova... Tja den blev god men söt. Det bästa med den är att den doftar ljuvligt av sommar och grönska...

Jag tror att jag just nu känner ett litet vemod över att sommaren vekligen är över. Jag älskar hösten med fast det är verkligen något speciellt med sommaren ändå, varför i hela Svea rike ska den vara så införnaliskt KORT. Jag tittade på kort igår från husvagnssemestern och därför blir jag lite såhär. Ja ja det är bara att gilla läget Pia lilla. (Tänk på allt pyssel mm som du ligger i startgroparna med)


Idag ska jag på valpkurs igen och det är mycket roligt. Att vara ute en härlig höstdag med uppehållsväder och hundar är nog det trevligaste som finns. Hundarna får mig verkligen att må bra ända in i själen, hur skulle jag klara mig utan djur? Nej det går inte. Mina töser har inte fått detta stora djurintresse som jag har tyvärr, fast de gillar ju djur o så men inte på det där småtokiga sättet.Idag har jag gjort ett jättebra loppisfynd som jag visar en annan dag. Visst är det kul att fynda loppissaker, det får mig också att bli sådär löjligt nöjd. Detta fyndet kostade hela 25 kr. Mmm en bild kommer nog imorgon.


Ha det gott alla ni som tittar in till mig, kram Pia