lördag 20 juni 2009

Åh va skönt att vara ledig...

Vilken underbar dag vi hade igår ute på Björkö! God mat och mycket trevligt sällskap. Vi gick en promenad och det var sååå härligt.Det finns så många gamla fina hus med den fina charmen kvar. En del hus är så vackra med alla spröjs så man knappt kan slita ögonen ifrån dom. Solen sken faktiskt under hela promenaden så det var en ljuvlig stund med härligt småprat och ren avkoppling...Det är så vackert där ute och vi var glada för att det endast kom ett par droppar regn. Tack familjen Z och familjen J för en fin dag tillsammans!

Här hemma är det städ och tvättdag. Vi ska dessutom montera ner dubbelsängen och flytta in temporärt till minsta tösens rum. Det ska målas golv, sedan är övervåningen färdig. (golven iaf;)

Idag har det åskat, regnat och varit soligt om vartannat mest hela dagen. Höll på med ett inlägg i förmiddags men fick snabbt avbryta då det mullrade på ordentligt. Jag har hört ryktas om att det ska bli finare väder i veckan, vi får hoppas det för nu vill jag ha värme!!

Ha en fortsatt go ledighet!!

Kram Pia

torsdag 18 juni 2009

Trevlig midsommar!

trevlig midsommar önskar jag er alla som tittar in till mig!!

Ha det riktigt gott nu oavsett väder, det är så skönt att få en extra dag ledigt. Vi ska fira midsommar i Göteborgs skärgård, ska bli såååå roligt att ses familjen Z!
Tack för alla underbara kommentarer jag fått om mitt kök.

Idag har jag målartvättat, slipat lätt och grundat med häftgrund på bänkskivan i köket...åh va ljust och fint det blev. Jag har backat ang. att måla svart(förvånande;) Det går att måla om sedan om det skulle vara men som det ser ut nu så blir det en eller två vita strykningar istället....*fniss*

Kram Pia

måndag 15 juni 2009

I köket på fyran just nu


Såhär ser det ut i köket för tillfället. Jag får ju lite idéer emellanåt men det kan snabbt ändra sig igen...I alla fall så känns det trivsamt. Kanske blir det en vit lampa sedan:) Jag har fortfarande huvudbry angående min köksbänk. Den blir svart eller vit, men jag känner mig lite rädd för det svarta eftersom vi har ett klinkat mellangrått golv. Va tycker ni? Måste ju också tillägga att jag vill ha vit, maken vill ha svart:)Hmmm, Jag är inte rädd för svart men jag är rädd för att det mörkar ner alldeles för mycket. Som ni märker är jag mycket velig så kommentarer emottages vänligen i detta ämne.
Skönt med lite bättre väder denna veckan, iaf för halva delen av vårat avlånga land. Idag ska jag åka till en bloggvän och det ska bli sååå roligt!

Kram Pia

söndag 14 juni 2009

Trädgårdsfynd...

Gör mig lycklig!!

Jag har skrivit om det innan men jag gör det igen- porslinsskärvor upphittade i trädgården gör mig själaglad!! Så när jag kom ut en morgon så blev jag helt paff för där låg det en halv uuunderbar kopp på gräsmattan. Ja nu gör ju Märta mig galen alltsom oftast eftersom hon bara ääälskar att gräva...MEN gräver hon upp sådana här fynd så får hon gärna gräva...(nja;) Nu skojar jag och säger till henne: Sök porslin! Men hon fattar iiiiingenting- suck

Den lilla handgjorda skålen fungerar som samlarplats för alla fina skärvor jag hittar.
Ha en härlig dag och fin start på den nya veckan. Nu kan väl vädret bara bli bättre?!

Idag värmer solen så underbart så nu ska jag ut i trädgården och njuta och spana...

Kram Pia