torsdag 5 mars 2009

köksbilder
Såhär såg köket ut innan!! Nu förstår ni min ångest va? Särskilt som man redan har börjat vitförvandlingen i resten av huset för längesen. Usch och fy, skönt att det är ett minne blott!Ja jag är mer än lycklig för köket nu och det var definitivt värt allt "besvär". Fast jag måste ju erkänna att precis som vanligt när ett projekt är avslutat så känns det som om jag aldrig hade orkat om jag hade börjat nu ... Men vips så man där igen och har planerat något nytt. Vi har lite större saker att planera nu så jag kommer inte att påbörja något större mer inne. Mina hallväggar uppe är inte färdiga än...Har faktiskt tjuvstartat där uppe idag;) men sedan blir det fokus på annat. Det berättar jag mer om när vi har kommit lite längre fram i planeringen. Dessutom är det två månaders handläggningstid på plan- och bygglovskontoret....*suckJag önskar er en underbar helg! Hoppas på sol och uppehåll, här behövs klippas i äppelträden, fast det är bättre att klippa dem på sommaren så måste vi ta lite nu med.

Kram Pia

onsdag 4 mars 2009

underbart pallfynd
Hej alla vänner! Igår var jag och min mamma på loppisrunda i Kungsbacka. Jag hittade lite fina skålar som jag verkligen var ute efter, bestick, lite lakan och på plantagen hittade jag denna underbara pall som jag genast blev förälskad i! Loppisställena var inga höjdare men den loppisen vi hade tänkt gå till var inte öppen och man vet ju inte hur läget är innan man besökt... Det är alltid lika roligt att vara på tu man hand med mamma, tack för en underbar dag!! Snart är det dax igen:) dessutom var jag bara tvungen att köpa en frittillaria meleagris-kungsängslilja! Jag köpte en förra året med men har glömt var jag grävde ner den;) spännande*haha
Idag fick jag en underbar gåva i brevlådan, vem det är ifrån får ni se i nästa inlägg.
Jag har fotat köket så bilder därifrån kommer snart. Som ni ser på bilden med skålarna har jag använt grova plank till hyllorna för att få en lite ruffig känsla till alla släta ytor, jättesnyggt!
Tillägg: jag visar köket nästa gång(på tiden;)
Ha det bäst allihopa och vips så har halva veckan gått....
Kram Pia

söndag 1 mars 2009

söndagJag trivs faktiskt med söndagar. På något sätt känner jag mig väldigt tillfreds den dagen och ett härligt lugn brukar infinna sig. Lite udda kanske men så är det iaf. Denna veckan har jag inte gjort något alls. Rätt gott för en gångs skull. Köksmålningen var ganska intensiv men nu kommer jag att börja måla lite igen tror jag. Som ni ser har jag redan tjuvstartat med ägg. Hittade två små i det vita skåpet ni ser på bild och kunde inte hålla mig.
Igår krattade jag lite i trädgården med faktiskt...Vilken härlig känsla! Ja nu var det ju mest för att våran trädgård ser ut som skrutt för att det ligger huuuuur mycket pinnar, söndergnagda träbitar och diverse gropar som Märta naturligtvis har åstadkommit som helst. *Suck, när ska hon sluta:( Jag småpratade lite med grannen och fick be om ursäkt för att det är 3 avklippta avenboksplantor liiiiite för lågt klippta...)*undrar vem? Dessutom skäms man ju för grannar och andra som måste undra vad är det för hej kom o hjälp mig människor som har det såååå skräpigt. I vanliga fall tycker jag vi har en fin lummig trädgård men denna årstiden är ju inte den vackraste och därför späs mina känslor på lite extra. Nu vill jag ha värme och torr, grön gräsmatta, så låååång väntan. Mannen tror att gräsmattan aldrig kommer att bli fin igen så då kan ni kanske föreställa er hur jordig den är. Nu ska jag inte klaga mer på maran.
Igår på utställningen skötte hon sig ganska bra men blev inte plac. Hon är ganska stor och färdig för sin ålder och det ligger henne i fatet. Det ska bli kul att se henne fördigpälsad för då kommer hon att bli svårslagen hoppas jag:) Underbar dag var det iaf och vädret var toppen. Min mamma och pappa visade sin lilla strävhåriga dvärgtax och det gick superbra! Stort grattis!!


Ha en underbar start på veckan! Glöm inte beskära era pelargoner...Kraaaam Pia