fredag 24 april 2009

äntligen fredag

Åh va skönt att arbetsveckan är över! Nu vill jag bara vara ute i det härliga vädret! Man kan inte nog njuta för det kommer ju regn förr eller senare och då gör jag klart det jag påbörjat inne.
Denna solstolen skrattar jag gott åt för när jag växte upp hade vi två stycken nere vid sjön och jag hade alltid problem när jag skulle fälla upp dom- länge! *fniss* Fast nu har jag lärt mig:) Igår bytte jag tyg till detta härliga råa linne.

Jag önskar er en härlig helg, ta vara på varandra!


Kram Pia

torsdag 23 april 2009

trädgårdsfejande

Hej!

Tittar in en snabbis idag, har varit ute mest hela dagen och rensat ogräs, klippt en rosbuske och fixat lite vid uteplatserna. Härligt när solen värmer och ger lite färg och fräknar!

Kram Pia

onsdag 22 april 2009

päronblom-inne


Hej mina vänner!
Jag har en förkärlek att ta in kvistar av olika slag. Spelar ingen roll om det kommer blommor eller ej, estetiskt är det oavsett! Så enkelt, så vackert.
Inläggen blir lite mer sällan nu när det är fint väder. Jag älskar att vara ute i min trädgård och njuter verkligen av att strosa runt och småpilla med ogräs eller flytt av perenner. Just nu har jag satt upp en "vägg" av armeringsmatta och det skapar en härlig rumskänsla vid en av mina uteplatser. Min snälla pappa ska gjuta en bänkskiva i betong som jag ska lägga ovanpå mitt symaskinsunderrede som finns där. Hela min själ blir lycklig av att förverkliga projekt, stora som små. Dessutom med en fars stora hjälpsamhet och omtänksamhet kan det inte bli annat än bra. Tack goa pappa, jag älskar dig!! Så fort rabarberbladen har vecklat ut sig lite mera ska jag göra mera fat av betong i olika storlekar med dom, prova det ni som inte har gjort det. Jättelätt, det blir så fina mönster av dem.
Ha en fortsatt härlig vecka! Tack snälla ni för alla fantastiska kommentarer fyllda av positivitet som ni lämnar hos mig! Ni är underbara!!

Kram Pia

söndag 19 april 2009

lovely fabrics


Vackert linne har gjorts i min hembygd sedan lång tid tillbaka. Dessa linneservetter fick jag till minne av min konfirmation. Jag använder dem nästan dagligen till allehanda behov. Kökshandduk, bordstablett, duk eller till brödkorgen...Färgen är underbar och dom passar in överallt!
Jag hoppas ni får en fin start på veckan!
Kram Pia