onsdag 9 september 2009

höstpyssel

Jag har gjort en krans av löv och rönnbär med kransstommen jag hade i julas, ganska trevligt med lite tillfällig färgklick här i vardagsrummet...:) Idag måååste jag tvätta, ligger hopplöst efter eftersom jag har varit helt fast i boksidorna. Jag vill tacka för alla boktips ni har gett mig!! Då vill jag bara påminna en sista gång (tills jag ser nästa film i november) alla er som varken sett filmen Twilight eller läst böckerna att göra det, det är värt alla timmar jag lovar...

Kram Pia

söndag 6 september 2009

frånvaro i veckan


Nu är jag här igen...Min frånvaro denna veckan har berott på att jag har ägnat "lediga" timmar åt att LÄSA! Hmm jag har varit helt och hållet uppslukad av fantasins värld och det har varit underbart. Många sidor har det blivit på få timmar. Del 2,3 och 4 av Twilight serien har rusat genom blodet:)
Levande har jag tagit mig ur detta och kommit till insikt att denna serien har varit det bästa jag läst. För er alla som är bokomaner som jag kanske förstår min hjärna just nu för helt "tillbaka"är jag inte än, men snart. Alltså ni som inte läst serien, gör det!!
En liten cafégrupp har iaf fått flytta in i köket denna veckan och det känns trivsamt, så dom får stanna ett tag till. Jag har dessutom knåpat ihop ett litet höstarrangemang som jag visar er senare i veckan.
Nej nu räcker det känner jag, har fortfarande sorg över att bokserien är slut, livet känns tomt-men jag hämtar mig-alltid...
Har ni några boktips?;)
Kram Pia