fredag 14 augusti 2009

Trevlig helg

En riktigt härlig helg önskar jag er alla som tittar in här till mig. Denna helgen blir härligt behaglig, ska försöka kombinera nytta och nöje...:)

Lite dill i vas är underbart vackert och doftar gott gör det också. Jag som älskar hundkex får ta till liknade blommor tills dess att de vita skönheterna kommer tillbaka nästa år.
Kram Pia

onsdag 12 augusti 2009

Favoritporslinet

Hej!

Just nu är jag inne i en sorts vilpoperiod och det känns bra. Fast hjärnan har inte riktigt tagit mera ledigt för nu börjar jag känna lust och inspiration till nya projekt som jag vill starta med under höst och vinter. Det behöver aldrig vara stora saker utan snarare tvärt om att det är dom små sakerna som förgyller livet och vardagen. Har ni något litet eller stort projekt på gång?

Idag blir det en bild på favoritporslinet här hemma. Mitt älskade Ostindia som mina föräldrar har köpt till mig. Historien bakom varför jag jag valde det var så här:

När jag var 15 år så var jag mitt uppe i mitt hästintresse och fick privilegiet att få bo hos en dressyrtjej i Varbergstrakten i 1 veckas tid. Jag hade ett halvblodssto som hette Kaisa.) Det var helt underbart och precis som i mina hästböcker...Jag bodde på andra våningen i ett litet sött rum med snedtak, vita möbler och ljust gula somriga tapeter. Varje måltid åt vi på Ostindiskt porslin och frukosten startades med te i enorma fina koppar. Så efter den veckan så sa jag till mamma att nu vet jag vilket porslin jag vill ha! Min mor är en klok kvinna för hon lät mig välja mitt porslin i tonåren och inte själv när jag var liten. Puss mamma!!

Jag känner mig stolt, nöjd och glad över reportagedagen och tackar er för era fina kommentarer och självklart meddelar jag vilken tidning och när det kommer ut!

Kram Pia

måndag 10 augusti 2009

Reportage

Idag har det varit en underbart härlig dag! Johanna och fotograf Patrik har varit här. Sååå kul att se hur dom jobbar och jag kände mig så nöjd och glad hela dagen. Dom var jätteduktiga och jag tyckte det var spännande att få se hur det går till . Ett stort tack för att ni kom hit och förgyllde min dag!!

Dagen avslutas nu med en mysig filmkväll med maken i soffan...En Clint Eastwood film var det visst. Ha en fortsatt fin vecka.


Kram Pia