torsdag 18 december 2008

Trevlig helg!

Snart ska jag få smaka på pappas inlagda sill...Godare finns inte. Fast jag får tåla mig till Annandagen:) Sillskålen från Bruka design fyndade jag billigt på loppis idag!
Lite småplock i köksfönstret just nu, jag byter ganska regelbundet. Både bra och dåligt. Nu har barnen jullov och det kommer inte att bli några tidiga mornar för dom på ett tag nu. Jag och maken jobbar fredag och måndag sen ska vi med vara lediga...skönt och välbehövligt.
Känner mig trött och urless på allt det gråa tråkiga vädret nu, var i hela fridens namn är solen?
Jag önskar er en härlig fridfull helg!!
Kram Pia

onsdag 17 december 2008

julfavoriter

Äldsta dotterns julpyssel... Stora julkulan i fattigmanssilver från Betty´s i Borås...
Loppisfyndade pepparkaksformar, herr och fru...

Julrosen den sköna...
Kram Pia

måndag 15 december 2008

Lite stiltje nu...

Hej alla goa som tittar in till mig! Jag har gått i stå... Kanske inte till hundra % men tillräckligt.
Det är ju en del som ska göras såhär innan jul och då räcker inte tiden till som man vill. Jag var i Borås i fredags och stannade till hos Betty! Oj va kul att träffa dig! Att du dessutom är hundtokig gör ju inte saken sämre! Klart jag kommer igen!! Jag önskar er en fortsatt fin vecka och det är ju inte klokt att det är 4 advent på söndag!!
Under julen är jag ledig en del och det där med en liten bloggpaus kanske inte stämde...vi får se. Jag vill bara vara noga med att inte känna mig stressad över att jag måste prestera inlägg och pyssel, jag lägger ambitionsnivån väl högt ibland. Känner någon mer igen sig?

Jag är så glad för att ni hälsar på och det betyder långt mer än jag kunnat ana när jag började blogga, kort sagt har det berikat mitt liv!


Idag kommer en söt busig tik hit(också röd setter), det är en av min uppfödares hundar. Hon ska vara här till onsdag kväll. Märta kommer att tycka det är jättekul med en rolig lekkamrat men Mimmi kommer inte tycka hon är så värst kul...
Ha det bäst!
Kram Pia