torsdag 26 februari 2009

mer kökGoddag alla goa! Visar lite mer köksbilder...Jag ville ha ett anorlunda stänge till sopskåpet och då blev det de här! Jag känner mig mycket nöjd över att min idé kunde förverkligas(tack pappa:). Ibland vill man ju mycket men det går ju inte alltid att lösa som man vill. Den lilla skylten med ordet dricksvatten på bänken är från en lokal fabrik och den är gul med röd text. Förr var det många finska och polska arbetare och då satte man tydligen upp skylten...(dom hade nog fattat var vattnet kom ifrån ändå:) Lustigt.
Passar på att önska er en härlig helg med! Själv ska jag och Märta på hundutställning, kul!

Tack för alla vänliga kommentarer om min durkslagslampa! Jag älskar den , nu syns den bättre också än vad den gjorde innan bland allt rött mörkt furu! Härligt med vitt!!!!

Kram Pia

tisdag 24 februari 2009

Knoppbräda på plats...


Ja och som ni ser saknas det fortfarande hyllplan, men dom är på G:) Det börjar forma sig en härlig känsla i köket nu och precis som färgen på skåpen heter Lättnad så känner jag mig när jag går in i mitt kök nu! Jag vet inte om jag har tagit kort på min favoritlampa innan men nu får ni se den iaf. Den observante ser att det är ett durkslag!(Tack mamma för att jag fick det;) Jag tog med mig den till en verkstad för 7 år sedan och bad dem borra ett hål på den diametern som jag behövde för att montera lamphållaren och snälla som dom var så... Jag får ju infall och då vill jag helst genomföra dom direkt:) på gott och ont måste jag tillägga.
Vi hörs snart igen och tack för alla goa kommentarer och besök på min blogg! Bloggen har berikat mitt liv på så många olika sätt som jag aldrig hade kunnat tro!
Kram Pia

söndag 22 februari 2009

s som i snö och söndag!

Hej mina vänner. Jag har inte fått upp mina hyllplan än utan en golvlist får fungera som vikarie...Jag har verkligen tagit det lugnt i helgen och det har varit så skönt och välbehövligt. Min högra fot har besvärat mig sedan i tisdags och jag kallas numera för halta Lotta:) Skämt å sido så är det frustrerande att få extra ledvärk just i foten som består av tusen ben... Fast fördelen är faktiskt att jag tvingas ta det lugnt och det är ju bra i mitt fall;)

Det lilla kakfatet fyndade jag för en tia och även om det är silvrigt glansigt så gillar jag det! Ny vecka, nya projekt eller färdigställande av andra, ja vad ni än har för er så önskar jag er i vanlig ordning en fin start på veckan!!

Kram Pia