fredag 29 maj 2009

Trevlig helg!


Tittar in en snabbis bara....Känner mig trött. Jag har sprutmålat ena korgstolen vit som ni ser och nu känns det mer rätt:) Jag älskar solvarma tomater och kan förbruka många fort. Här har dom hamnat i en liten cylindervas i köksfönstret, enkelt men dekorativt stilleben!
Trevlig helg i det goa vädret önskar jag er alla, var kreativa men njut av gott grillat och lite kubb med!!

Kram Pia

torsdag 28 maj 2009

stolslycka

Idag sprang jag in en snabbis på loppis och fann fyra jättefina stolar. vi har verkligen saknat fler stolar på baksidan av huset så jag blev sååå glad när jag kunde fynda dessa till priset av 30 kr styck! Ja, nu var ju träet inte vitt men det fixade jag på 5 röda...*fniss* Stolsbenen är i metall och dom har även börjat rosta lite sådär charmigt och shabby som jag vill ha det. Ibland har man tur.

Kram Pia

onsdag 27 maj 2009

älskade blomma


Hej på er!
Tittar in en snabbis bara för att visa er en av mina favoritblommor nämligen hundkex! Det som för andra är ogräs är något vackert för mig! Jag längtar tills mina pioner blommar, jag har många och kan därför slösa lite med vackra buketter. Det börjar verkligen bli den blomstertid nu kommer....
Nu ska det sprayas vitt på en av mina korgstolar. Tjing!!

Kram Pia

måndag 25 maj 2009

en lugnare tid - eller?

Denna lilla grislampan har jag fått av min mamma! Den passar perfekt över våran lilla datahörna. Lyxig värre är den med liten strömbrytare och allt. Nu ska det bara till en elkabel i alla grislampor...fast dom är fina att bara ha till lyst med:) så länge...
Hej goa vänner!
Som ni märker så duggar inte inläggen lika tätt denna årstiden. Fast jag tänker på er och bloggandet varje dag. Jag menar att jag ganska lätt kan känna prestationsångest emellanåt och vill mycket hela tiden. Därför har det känts helt naturligt i samband med äldsta dotterns sjukdom att dra ner på tempot litegrann. Denna årstiden är ljuvlig och mitt andningshål för att klara vintern. Under vinterhalvåret är jag kreativ inomhus så det ryker om det för det mesta så uppladdningen är på G;) Fast jag ska erkänna att helt släpper jag det inte:) I fredags målade jag klart yngsta dotterns rum så nu ska det bara till lite lister så är jag tillfälligt nöjd där. Ganska snart ska jag måla klart vårat sovrumsgolv och lite mera. MEN det får bli under regniga dagar.
Snart åker vi på semester hela familjen och bara solar, umgås, shoppar och har det allmänt underbart!
Ha en fin vecka goa ni!!


Kram Pia