fredag 26 juni 2009

underbara sommar

Hej i sommarvärmen!

Äntligen har värmen gjort sitt verkliga intåg, sååå skönt. Kvällarna är ljuvliga och jag blir så lätt om hjärtat. Ja som ni ser på bilden så har vardagsrumsbordet blivit vitt och den guldiga brickan svart. En ursnygg kombination tycker jag, speciellt med lite fattigmanssilver till!!

Imorgon ska jag och Örjan ut på den årliga kanotdagen som arrangeras bla av min äldste bror. Förra året var vi ca 22 kanoter och i år är det 33 st tror jag!!(får återkomma om den siffran;) Vi ska paddla runt sjön med diverse uppgifter och sedvanlig hamburgergrillning och tävlingar. Ska bli så kul!! Vädret är verkligen med oss också...Jag önskar er en underbar helg och en fin start på den kommande veckan. Den blir min sista vecka innan semestern, hur skönt är inte det! Njut på bara ni som redan påbörjat eran!!

Kram Pia

onsdag 24 juni 2009

KöksbänkskavalkadHär kommer de utlovade bilderna från köksbänksmålningen...Jag måste säga att jag blev jättenöjd att det blev vitt. Till er alla släktingar och vänner som tycker att blir det inte lite väl mycket vitt säger jag bara:Nej, det blir det inte!! Skönt att man får ha det precis som man vill, var och en blir salig på sitt eller hur?*fniss* Brickan i guldigt på bänken fyndade jag häromdagen för en tia. Den blir svart endera dagen. Ska vara på mitt matsalsbord som också har blivit vitt:)(hoppsan)
Ibland är jag mer än glad för grinden jag snickrade i vrede...Den fyller sin funktion mer än väl och med en Märta som är mer än mattokig och som stjäl mer än 20 korpar så är det underbart att stänga ute dom FRÅN köket ibland:):)

Nu har äntligen solen och värmen kommit! Dessutom är trädgården som vackrast nu och för er som föjt min blogg ett tag vet att jag älskar att ta en lunk runt i trädgården i sena kvällen, i det ljusa men dunkla ljuset, det är en underbar trolsk känsla!


Kram Pia