fredag 3 april 2009

golvet och knoppbrädan


Hej svejs!
Denna veckan har jag lyst med min frånvaro här på bloggen. Trött är ordet! Knoppbrädan har varit på plats hela veckan som jag köpte av Anna(my lovely things) Dessutom är golven klara uppe på andra våning. Jag är sååå nöjd och lycklig för nu känns det så ljust och luftigt! Endast mitt och Örjans är kvar men jag vet inte när jag gör det, trots vita hundspår...skulle tro att det blir en regnig dag. Trädgården börjar ju locka mer och mer och jag är hellre utomhus nu. Tankarna virvlar runt vilt i huvudet på allt jag vill göra och alla plantor mm som jag vill köpa...Men varken tid, ork eller pengar kan räcka till allt så därför får man tänka mer en 1 gång...hmmmm :)
Jag fyndade ju 2 korgstolar förra helgen och kanske kommer de hem denna helgen:) Annars ska jag ta det lugnt imorgon för en gångs skull. På söndag blir det viltspår igen med Märta.Det har jag längtat efter hela veckan.
Jag är så glad för alla fina kommentarer jag får! Jag har inte hunnit eller orkat vara ute så mycket på nätet denna veckan men jag ska försöka svara er så gott jag kan... En underbart härlig vårhelg önskar jag er allihop!


Kram Pia

måndag 30 mars 2009

kökssoffa

Hej allihop!

Helgen var sååå rolig men jag har varit helt slut. I lördags träffade jag ett gäng bloggare: Mia,Lilla Blanka, Anna, My Lovely Things, Annelie, Under förvandling! Vi var på flera loppisar och avslutade dagen med go mat som Anna ordnat hemma hos henne. Jättekul att ses! Jag hade turen att komma över ett par underbara korgstolar för ett mycket bra pris*lycka* Lite örngott och kökshandukar följde också med hem.

I söndags var jag också uppe med tuppen för då skulle jag och Märta ut i skogen och gå viltspår.
Märta var mycket duktig och det var fantastiskt att se henne arbeta! När spåret var slut så fick hon belöningen: mycket beröm och pepping plus rådjursbenet att gnaga lite på. Hon gick med den i munnen så stolt och hon var såååå snygg när hon mallade upp sig(så ska du gå på utställningarna lilla gumman:)hon liksom svävade fram på skogsvägen*stolt matte*

Så igår kväll var det en mycket trött Pia som gick till sängs-men mycket nöjd och glad!

Nu till bilden. Förra veckan köpte jag en kökssoffa och den var jag och maken och hämtade idag. Den har varit vit innan men är avlutad nu så jag behöver inte känna dåligt samvete när jag målar den...:) Bilder kommer snart på golven uppe, vi lever i en omflyttningsröra där. Just nu ligger äldsta dottern i hallen med resten av sakerna från hennes rum överallt., det är trångt vill jag lova:)men det blir ju bättre om några dagar.Ha det gott allihopa!


Kram Pia