fredag 21 augusti 2009

Redan helg

Veckan har gått i ett rasande tempo fast jag inte har gjort någonting vettigt knappt under hela veckan. Jag tror det var sista lugna veckan nu med semesterlunken i kroppen som dröjt sig kvar...Eller så kan det vara så att jag har lärt mig att inte göra någonting särskilt utan bara kan "vara"...Nåja, nu när skolan startar och resten av barnens aktiviteter börjar så skruvas tempot upp och livet går in i samma rutiner som man både älskar och hatar (knepigt)

Livet är härligt!

Jag önskar er en härlig kreativ och fin helg med nära och kära, med jobb eller ledighet, själv ska jag åka med min mamma på hennes jobb under lördagen. Vi har det roligt ihop jag och min mamma så det ser jag verkligen fram emot.

Kram Pia

måndag 17 augusti 2009

Dags att ladda upp!

Då var det ny vecka igen och det är väl underbart!!

Otroligt vad fort vädret ändrar sig. Augusti är verkligen början på hösten. Jag älskar hösten men inte nu!Inte riktgit än! Vinden blåser på extra, mer regn och denna otroliga fukt... 8 grader på mornarna, burr. Jag har tänt ljus länge här hemma men nu känner jag att det är dags att bunkra upp! Visst är det mysigare att kura upp i soffan till en skön film när ljusen är tända?

Oavsett mitt dravel så får ni ha en fortsatt fin start på veckan!! (Ps. Glöm inte en extra tröja)

Kram Pia