fredag 27 mars 2009

grind

Jag byggde en grind av gammalt virke igår. Anledningen var att en av hundarna hade fått upp kompostgallret till andra våningen. Inte så farligt egentligen MEN jag hade precis avslutat sista gången på golvmålningen och åkt till jobbet! När jag kom hem så var det vita hundspår inne i vårat sovrum! I ilskan byggde jag denna grinden för nu ska dom bara vara i köket och inte i hallen.

Ja jag river och målar golv så det står härliga till. Det blir såååå fint, jag ska lägga ut bilder nästa vecka. I morgon ska jag träffa ett gäng bloggare och gå på loppis!! Sedan ska vi hem till en av dom och äta och prata....KUL! På söndag ska jag och arbetskamraten och hennes granne ut i skogen för då startar första gången i blodspår med Märta! Jätteroligt ska det bli jag tror det passar henne bra, men vi får se...

Jag önskar er en underbar helg!!


Kram Pia

onsdag 25 mars 2009

favoritskor

Mina favoritskor är dessa godingar just nu! Jag fick dom av en god vän för flera år sedan. Hon har köpt dom på gatan i Indien. Det är verkligen vardagsskor för en indier...Jag har ingen aning vad dom är gjorda av och vill nog inte veta heller:)
Favoritskor varierar ju ibland men överlag tycker jag om skor där jag slipper ha strumpor!!
Vad har ni för favoritskor?
Kram Pia

söndag 22 mars 2009

fynd
Häromdagen åkte jag till Jysk för att fynda lite mera av de fina smårandiga dynorna men tji fick jag för de var slut. Lite småtjurig blev jag allt men när jag precis är på väg ut ser jag en liten söt bänk för endast 50 kr! Jaha tänkte jag då fick jag stillat min köpmani iaf...:) Jag älskar ju att ha olika sittplatser i trädgården och detta var för mig en riktig skatt. Den är väldans trevlig att ha inne med så jag får se om/när den kommer ut.
Hela helgen har jag sjungt gospel, såååå roligt men idag är jag helt slut. Kören har inte sjungt på många år tillsammans så konserten igår kväll var en riktig höjdare! Jättekul att träffas, tänk vad alla låtar sitter i ryggmärgen.. . En riktig Reunion alltså.
Idag ska vi på kalas(typ nu:) så ikväll vet jag en som är som en klubbad säl....
Ha en go start på veckan!!
Kram Pia