måndag 4 maj 2009

Östregårds Antik och Loppmarknad

Hej mina fina vänner!

I fredags skötte sig Märta alldeles utmärkt på utställningen och fick strålande kritik. Sedan i söndags var jag och två andra bloggare, Anna- my lovely things, Evelina- My cup of teaÖstregårds Antik och Loppmarknad i Moheda! Det var en alldeles underbar dag, uppehållsväder, många saker att titta på och supertrevligt sällskap!! Tack tjejer för en härlig dag, det gör vi om!! Inte klokt va många skåp, kökssoffor och tusen andra pryttlar som stod där utomhus...Anna är ju skåpoman så hade vi haft släpvagn med oss hade hennes make svimmat;)haha, Evelina hittade en massa smått och gott och jag fick med mig en trädgårdsstol med tusen lager färg på. Även inomhus fanns det enorma mängder saker från lite olika tidsepoker så alla fick nog sitt lysmäte som besökte detta skattkammarställe. Nästa gång tar jag stora plånboken med mig, just nu har jag Turkietresan i baktankarna för det är ju trevligt att shoppa lite där med;)

I träden hade dom hängt söta kaffekoppar av olika sorter, jättecharmigt och kanske dinglar det istället några fina flaskor här hemma i sommar(som Pippis sockerdricksträd*fniss*)

Tyvärr har vi drabbats av stora tråkigheter i familjen vilket gör att jag tar en liten paus från bloggen, troligtvis inte för länge men just nu har jag annat att tänka på och kan inte riktigt
glädja mig åt varken inredning eller blogg just nu! Lämna mig inte för jag kommer strax tillbax!!
Era värmande kommentarer är en styrka för min själ.

Stor kram Pia