fredag 19 september 2008

Trevlig helg

Märta 11 veckor! Hon växer så det knakar...
Trevlig helg på er alla, här blir det lugnt hela helgen, känner mig fortfarande trött efter förra helgens kick off.
Kram Pia

torsdag 18 september 2008

snickeri i all enkelhet...

Jag har gjort en enkel stege för minsta tösen att hänga kläder, överkast mm på. Jag tycker den blev fin och det viktigaste av allt är att hon är nöjd med den!


Något gott att doppa i kaffet...

Nu ska jag till frissan , det behövs verkligen klipp och färg efter sommaren.
Ha det gott, kram Pia

tisdag 16 september 2008

Äntligen!

Ja äntligen har jag köpt mig ett dokument som jag så länge suktat efter...Ja sedan jag började blogga faktiskt. Nu hänger det i vardagsrummet och jag bara älskar det!
Jag har målat och klätt om min pall med, en stol och snickrat en stege för minsta tösen att hänga kläder på, visar en annan dag...Märta växer så det knakar, ska ta ett nytt kort och lägga ut.

Jag har gjort en liten söt krans att hänga varhelst man vill åtnjuta den. Jag har ingen aning vad blommorna heter som jag bundit med, men de finns i min stora perennrabatt och det liknar små miniprästkragar.
Ja i helgen som var tillbringade jag och mina arbetskamrater på fångarna på gården och ett härligt spa efter alla tävlingar. Det var jättekul att vara där och i området där spaanläggningen var kändes det som att komma till en annan värld. Helt ljuvligt var det, byggt i gammaldags stil med enormt mycket buskar och träd, allt i superskick!
Lite som ett sagoland var det faktiskt, fast verkligt! Jag rekommenderar verkligen detta ställe till kick off, svensexa, möhippa eller familjesammankomster o dyl.
Det enda som kunde kvitta var att vi fick en "spännande sovupplevelse" i militärtält med vedeldad kamin. Natten var svinkall nästan minusgrader och jag har aldrig frusit mer i hela mitt liv...Vi fick nämligen ingen bra ved...inga goa ekebitar här inte utan furuplank med fyrtumsspik i, det brann ju upp på nolltid.Så mitt i natten efter 2 timmars sömn vandrar jag och två till bort till spaanläggningen som låg ganska långt ifrån tältet för att basta bort ett par kalla timmar med hårt trägolv...Ha ha ja det var en upplevelse. Mycket trevligt var det iaf att umgås med chefer och arbetskamrater, äta fantastiskt god mat och tävla.Ja annars går det sin stilla gång med jobb, hem och barnens skola. Alla rutiner kom man väldigt snabbt in i och det känns knappt som om man har haft någon semester alls.
Det största och synligaste tecknet på semestern står på uppfarten och stavas HUSVAGN! Jag vill ärligt talat inte ha den där en dag till!!
Jag plockade in dom vita möblerna som stod i bersån igår samt stolarna på baksidan. Bara bordet är kvar nu, lite sorgligt. Känns bra ändå att röja och städa undan, fixa lite nytt grönt och göra det trivsamt med hösten utanför dörren. Alla årstider har sin charm.
Nu återstår bara att göra en ny mosskrans till dörren, får ta med mig hundarna och maken och jaga fin mossa...HA DET GOTT MINA VÄNNER, ÄR GLAD ATT NI FINNS, NI GLÄDJER MIG MER ÄN NI ANAR! JAG VILL SKICKA EN STOR KRAM TILL ER ALLA FÖR JAG HINNER INTE BESÖKA ER OCH SKRIVA INLÄGG SÅ MYCKET SOM JAG HADE ÖNSKAT.
VILL HÄRMED UTSE ER ALLA TILL VECKANS BLOGG OCH INSPIRATIONSKICK!!


KÄNNS SÅ GOTT ATT FÅ TA DEL AV ERA IDEÉR OCH TIPS, DET GER MIG ENERGI RAKT IGENOM ÄVEN OM MIN KROPP VÄRKER.


VI HÖRS SNART IGEN, KRAM PIA