lördag 1 november 2008

inspiration...

Jag blev så inspirerad när jag tittade i en underbar inredningstidning:) häromdagen att jag var tvungen att knåpa ihop en idag... Sähär blev resultatet!! Nu ska det bara till lummer och fina ljushållare med ljus...Va fint det kommer att bli!


Jag blev supernöjd med resultatet och det har infunnit sig en härlig känsla i köket. Jag har även gjort lite annat som blev bra men det visar jag en annan dag. Ha en fortsatt trevlig helg!! Nu kommer min äldsta dotter hem. Hon har varit iväg med ungdomsgruppen sedan i torsdags på härligt tonåriga "upptåg"!!
Ledarna kallade resan för "The Road Trip". Dom har åkt ner till skåne med buss och gjort....vaddå? Det måste jag höra mig för om.:)
Kram kram Pia


torsdag 30 oktober 2008

mer mossa...

Ja jag har fått mossdille tror jag...:) Dessutom vill jag gärna göra en ny krans till ytterdörren. Som ni vet vid det här laget slet ju Märta sönder den förra. Det hänger en mosskrans på källardörren som hon inte fått tag på...än! Jag har en väninna som gör jättesöta mossnallar, fast det har jag inte provat på att göra än. Får dessutom vänta åtminstone tills nästa år eftersom jag har en liten marodör här hemma. :) Nu är den lilla damen anmäld till två utställningar i november, det ska bli riktigt roligt!! Bra träning inför my dog i Göteborg den 3-6 januari 2009!!

Nu ska jag ut i skogen och fynda eneris och kanske en och annan kotte, ha en trevlig kväll alla ni som tittar in till mig!!
Kram Pia


TREVLIG HELG !!

onsdag 29 oktober 2008

projekt mossa har startat upp igen

idag blev jag på mossigt humör! Jag och min goa vän S var ju ute med hundarna i skogen häromdagen och plockade mossa. Den har legat i en påse (utom räckhåll för Märta!) ute och hållt sig fin. Idag har jag gjort lite bollar av den. Mycket trivsamt att dekorera med och det skapar en härligt senhöstig/vintrig känsla inne.Jag hade lite otur för detta kortet var det enda jag kunde ta idag innan kamerans batteri dog. Så typiskt...Ja ja jag har mer mossa i påsen och kan även fota en annan dag, det är ju bara lite retligt när man är på humör efter pysslet. Mer bilder kommer...

Ha det gott i mörkret med alla mysiga ljus och kanske en liten tjuvstart med glöggen. Nu ska jag kolla runt lite hos er...
Kram kram önskar Pia

måndag 27 oktober 2008

Lite ompiffning på hyllor

Fint hemma pratade om det här med att komma in i skov, jag känner mig träffad i det jag med, måste piffa om och byta plats med grejer med jämna mellanrum(läs ofta:) jag med! Givetvis fynda lite på loppis med jämna mellanrum och jag skulle nog kunna ha en bakluckeloppis snart jag med *fniss . Jag tycker det roligaste är när man byter plats på saker man småtröttnat på får nytt liv någon annanstans, man ser sakerna med nytt ljus liksom.

Jag var på jakt efter vackra kottar häromdagen men hade ingen tur...Jag tänkte lägga dom i min ganska nya glaskupa. Fint med brunt till det vita. Annars är jag överlycklig över att projekt lilla Frida Fransinas rum är igång på allvar! Nu blir det till att köpa hem råspont förhoppningsvis denna veckan och sedan får vi se vad som händer... Jag hade ju en önskan om golvet men det är inte klart än. Hela övervåningen i vårat lilla hus finns det nämligen vackra brädgolv...Fast när vi köpte detta huset fanns det ingen tid till att slipa och fixa dom. Vi får se hur det blir.Rummet är ju bara 10kvm...
Ha det gott, kram kram Pia

söndag 26 oktober 2008

regn regn regn

Åh va lugn och skön denna helgen har varit. Jag har kunnat koppla av och njuta av att göra ingenting! Det brukar inte vara min melodi, jag blir snarare stressad av det. Jag tycker faktiskt om att göra något hela tiden. Jag har dock insett att kroppen som fenomen behöver ta igen sig då och då därför vilar jag och här nu "skryter" om det(bara för att ni ska förstå hur ovanligt det är...)

Jag har ju yngsta dotterns rum att renovera och jag hoppas jag får lite hjälp av min käre far och bror under veckan*blink blink* Jag har en annan idé om hennes rum som jag har nämnt lite snabbt för brodern men maken vet inget än och vi får väl se. Nu var det ju det här om att alla som älskar inredning(läs:tokigt vitälskande lantliga idioter:)har ju en önskelista, där diverse projekt finns uppskrivna och drömmar som vill uppfyllas.Hmm vi får väl se om det blir något denna gången, det faller som bekant inte alltid i god jord om man så säger:) Någon som känner igen sig?

Igår kväll hade vi gäster och vi hade det verkligen jättetrevligt! Familjen hade med sig denna fina lykta och både jag och maken tyckte den var fin och gesten i sig är ju bara så uppskattad.


Ha en fin start på veckan allihopa! Ta det lugnt och snart blir det ljusare tider när härliga advent står för dörren... och det vi ju alla här i lantliga vitfärgsbloggarvärlden att är det något vi gillar så är det ljus i massor!! Nu är det ju så att vi tänder redan tusen ljus om dagen men då blir det ännu fler:):)
Samla ett gäng glada goa tjejer och stöp ljus ihop, skratta och drick glögg,pyssla och må bra!

Kram kram från lilla Pi