fredag 12 mars 2010

I väntan på solen...

Trevlig helg önskar jag Er!!

Ska se till att köpa mig en ny lökväxt under helgen som får pryda mitt fina lilla cafébord i köket. Ta vara på solen i helgen...Underbart att känna solens varma strålar i ansiktet.
Tänker på barnvisan "sol sol jättesköna sol" Alla ni småbarnsföräldrar vet nog vilken jag menar*ler*

Kram Pia

söndag 7 mars 2010

Äntligen tillbaka!


Hej på er!!
Vilken jobbig tid det har varit. Datorer ska bara fungera...eller hur? Våran andra dator är fortfarande sönder men jag hoppas vi kan finna en lösning på det med. Ni vet, ska vi laga eller köpa nytt.... I alla fall så har det hänt lite här hemma. Jag har fått ett gammalt fönster insatt i vardagsrumsväggen av min duktiga storebror. Det blev jättebra!!
Nu kan jag känna att våren är på gång och det gör mig så lätt och glad i hjärtat. Fåglarna kvittrar mer och det härliga ljuset är verkligen tillbaka. Jag hoppas snön försvinner tills slutet av mars för då börjar viltspårningen igen som jag och Märta går på. Sedan hoppas jag givetvis att bygget här hemma tar fart, det har varit en lång och jobbig väntan.
Ha det så gott alla, känns skönt att vara tillbaka här i blogglandia igen efter ett alldeles för långt ovälkommet avbrott!! Ska försöka uppdatera mig hos er andra i veckan, gissar på att det tar ett tag att komma ikapp;)


Stor kram Pia