torsdag 19 mars 2009

Trevlig helg!

Inte klokt, redan torsdag...vart tar tiden vägen? För min del går det åt en del tid i målarburken:) men rent generellt så tar den bara vägen. Denna veckan har annars varit helt fantastiskt vårig!! Vilken skillnad vädret gör med hur man mår.I helgen ska jag sjunga gospel, elda äppelgrenar och gå på kalas. Vad ska ni göra? Iaf vill jag önska er en underbar torsdag och helg!! Tack för alla besök och trevliga kommentarer ni lämnar efter er.

Kram Pia

onsdag 18 mars 2009

spegel-igen

I köket hamnade min största rakspegel och det blev så bra! Jag har ju lite dille som sagt på speglar...Men än finns det plats för några till.

Jag har rivit ut laminaten i yngsta dotterns rum och målat golvet 1 gång! När vi köpte huset ville jag redan då göra detta men det var så många beslut som skulle tas så det blev ett annat golv ovanpå. Efter att ha målat första gången har träet rest sig lite så idag ska jag slipa det lite lätt och måla det 1 gång till. Jag tror att det kommer att krävas en tredje gång eftersom golvet var obehandlat och sög åt sig mycket färg. Kul är det iaf!!

Jag önskar er en fortsatt härlig vecka!

Kram Pia

måndag 16 mars 2009

Åh vad jag älskar när olika strukturer blandas! Det blir så fina kontraster mellan mjukt och hårt, kallt och varmt osv...Nu när våren känns som om den har kommit så blir min kropp och själ bara såååå lycklig. Allt börjar kännas så lätt liksom, tycker ni inte det?

Idag är det en härlig dag, så glöm inte att göra det bästa du kan av den!!


Kram Pia

söndag 15 mars 2009

Sol ute sol inne...

Vilken underbar solig och härlig dag det är idag! Det blir en promenad med hundarna idag och
lite klippning av äppelträden. Vinden är ganska kall men vilket ljus! Kunde som ni ser inte låta bli att köpa en rosmarin. Den får knappt plats i min stora mugg...Nu ska jag ta på mig och kolla läget i min trädgård, lite fina lökar börjar titta upp och jag behöver alla gånger snygga till lite här och var efter hundarnas framfart.
Ha en härlig dag och en bra start på veckan! Tack för att du hälsade på hos mig, det betyder så mycket för mig!
Kram Pia