torsdag 30 april 2009

Trevlig Valborgsmässoafton!


Goddag alla besökare!
Häromdagen fyndade jag denna härligt slitna stol, jag såg med en gång att den skulle passa perfekt uppe i hallen. Jag har saknat en stol där för det är ganska trångt och jag vill gärna kunna skjuta in stolen helt. Den ska inte målas utan bara vara som den är, snyggt till allt vitt.
Imorgon ska jag och Märta på utställning i smålandsstenar och senare i helgen blir det lite loppis.
Jag önskar er en härlig Valborgsmässoafton och en fortsatt underbar helg med nära och kära, liv och lust, mycket grillning och kanske en omgång kubb!
Kram Pia

tisdag 28 april 2009

klänningstider


Hej!
Rensade lite i ett skåp och hittade en liten klänning som jag sydde i slöjden när jag gick i mellanstadiet. Den är faktiskt ursöt och dessutom välgjord(kanske beror på att lärarinnan var mer än STRÄNG) Stygnen som den är broderad med kallas Marbosöm och kommer härifrån trakten. Nu får den hänga uppe ett tag till lyst.

Den andra klänningen föll jag pladask för häromveckan, vit och sommarfräsch, snygg till både leggings,barbent (när benen fått annan färg än klänningen:) eller som här till jeans.
Ingen inredning idag för jag samlar energi till regniga tider. Jag spenderar den mesta tiden i min trädgård nu och det skänker mig en sådan härlig ro, speciellt efter en hårt målade vinter och vår inomhus. Man får inte glömma att hämta kraft också, och i den kommer även ny inspiration!
Ha en fortsatt härlig vecka!!
Kram Pia

söndag 26 april 2009

armerad kärlek

Jag har fastnat för det här med armering. Vackert, rostigt och smälter fint in i trädgården, och nu även på min hylla i köket. Nja kanske inte smälter in som ute men annorlunda och fint är det tycker jag. Var ute i skogen idag igen med Märta på viltspår och hon skötte sig kanon!

Ha det gott!

Kram Pia