fredag 11 juli 2008

Sol,semester och havet...
Hej allihop!!


Jag har lånat svärfars dator här på campingen för vi själva har inget mobilt. Än så länge har vi haft jättebra väder, det har mest regnat på nätterna. Det är ett härligt lugnt liv. I vanliga fall skulle jag bli helt kollrig av att göra i princip ingenting, men när jag är på husvagnssemester här i Vallersvik så infinner det sig ett lugn och jag kan koppla av!! Det är enda gången på helaåret kan jag tillägga som det är såhär så det är mycket välbehövligt....
Här finns ju loppisen som jag tipsade My Lovely Things Anna om med och som några bloggtjejjer också besökte när jag var på kanoting. Jag ska åka dit o kika snart, man kan ju inte köpa på sig så mycket för det ska få plats någonstans med... Mamma sa iof att hon ville följa med så då kan hon ta med sig lite prylar hem. Haha ibland kommer man på saker medans man skriver.
Vi har inte badat än inte ens barnen faktiskt. Vi blir ju borta ett par veckor till och det blir nog inget mer inlägg innan jag kommer hem skulle jag tro men man vet aldrig. Jag hoppas ni också har en trevlig semester och verkligen njuter av sommaren!
Kram Pia
Ps. I år hoppas jag bli lite brunare än förra året, det talar för det i alla fall. Världslig sak men ack så härligt och fräscht.