torsdag 4 februari 2010

Par i dörrar

Nu står dom här i mitt vardagsrum och bara väntar på att glasverandan ska byggas...Men det dröjer ju ett tag för vi har ju som bekant "lite" snö ;) men det känns så oerhört roligt och spännande att det verkligen ska bli av*lycka* letar inspiration lite här och där och framför allt efter american porch stuk. Det kommer att bli så bra och mysigt med altantak i anslutning till verandan, för dagar och kvällar när det kanske duggar och känns rått ute kan jag ändå slippa gå in utan få njuta lite extra av utesäsongen. Ni som redan har altantak kan nog förstå vad jag går miste om;);)

Tar det allmänt lugnt här hemma i väntan på byggstart, kommer att bli mycket att måla för min del men det gillar ju jag. Är också glad för våran äldsta tös har tagits ut för talangträning i fotbollen, hon bara älskar sport, och har även satt sig för att inte missa en enda idrottslektion i skolan heller.
Må så gott alla vänner!!

Kram Pia

måndag 1 februari 2010

Keramikskål

Hittade en sådan härlig bild på min älskade keramikskål, kände mig nödgad att visa den i repris...Kul att gå igenom gamla bilder ibland och jag skakar även på huvudet över många föskräckliga bilder. Dessutom är jag glad över att jag utvecklas inom inredning...Skäms riktigt hur jag har haft det. Fast då tyckte jag det var sååå fint:( puh *ler*


Kram Pia