fredag 21 november 2008

Trevlig helg!

Ja igår var ju jag och mamma på Tjolöholms slott på julmarkanaden där. Vi hade som vanligt mycket mysigt och det är så skönt att ha mamma för sig själv en stund. När man har barn så blir det lätt så att det bara blir "mormor". Inget konstigt med det, helt naturligt och rätt men det jag försöker att lite rörigt tala om är att ibland är det skönt att hon bara får vara mamma!
Jag höll dessvärre på att bli tokig på mig själv. Inställningarna till kameran strulade och därför blev det inga kort som jag kan visa från slottet (även dessa är usla) så ni får helt sonika gå in på hemsidan och kika..Adressen står på tepaketet här nedanför
Jag köpte inte så mycket, det blev bara detta. Te, polkagrisar och underbara tvålar + en hudcremé som jag fick av mamsen.
Ljuskransen har jag bundit upp! Jag klarade inte av "kjolen" längre. Det får inte bli för puttenuttigt och krusidullit(bara lite:) Måste slutligen visa ännu ett kort av usel kvalité men innehållet är av desto finare kvalité...Mammas och pappas strävhåriga dvärgtax Yazza!! Hela 9 veckor gammal charmar och förtrollar hon alla.

Jag önskar er en underbar helg alla ni goa vänner som troget tittar in till mig!
Här blir det måleri och allehanda hushållsgöromål...
Vi har heller inget planerat inför helgen. Skönt faktiskt och det ger ju utrymme för att bjuda
hem några goda vänner kanske...


Kram Pia

torsdag 20 november 2008

Nja...

Jag har virat lite lummer runt min ljuskrans som jag köpte för ett par år sedan på IKEA. Jag står i valet och kvalet om det ser löjligt ut eller helt ok? Det lutar nog åt att jag binder upp den tror jag, får värka lite till på saken...:)
Idag blir det en mysig dag! Jag och min mamma ska åka till Tjolöholms slott(klicka på länken så kommer du dit)
Vi har skapat en tradition jag och mamma att åka dit tillsammans, få julkänsla, fika kaffe och lussebulle inne i slottet, dansa runt bland alla stånden i manegen...Det finns så mycket fina hantverk att titta på så jag rekomenderar det som ett trevligt utflyktsmål. Största missen är ju att det inte finns någon snö...inte ens lite futtig frost kunde vi få idag. Ja ja vi ser i alla fall till att åka dit när mörkret har lagt sig:)så det blir lite mera känsla.
Jag återkommer med en rapport.
Kram Pia
måndag 17 november 2008

Idag har det varit en alldeles lugn dag. Promenad med hundarna efter jobbet, lite målande och kaffebesök av en god vän. Ibland är det faktiskt gott att inte ha eld i baken:)Det hela beror nog på att hela söndagen andades ett lugn som helt enkelt smittade av sig på måndagen.
Ryggen kivas lite med mig och därför blir det heller inte mer roligt att bjuda på här idag. Spegeln har jag faktiskt shabbat idag, jag förstår inte att den har fått hänga där så länge utan "fel och brister":)
Ha en fortsatt underbar start på veckan och tack snälla ni för alla goa kommentarer som värmer mig och gör mig så glad!
Välkomna tillbaka!!Kram Pia