onsdag 14 oktober 2009

Back from London

Hej everyhopa!

Resan till London var jättebra på alla sätt och vis. Lantis som jag är så kändes det lagom med lör-tis...Sååå mycket folk och allt går i ett rasande tempo. Allt från rulltrappor, tunnelbana till att folk går och äter. Jag kan bara säga att mina vader har fått sig en rejäl omgång och att jag fick kramp i låret på måndagen*ler*fötterna har nog aldrig trampat runt så länge...

Husen i sta´n är helt ljuvliga, vett har dom på att bevara alla gamla offentliga byggnader och hus engelsmännen. I Notting Hill längs Portobello Road hittade vi en mysig liten affär med tusentals skyltar av alla de slag. Där fann jag denna bilregistreringsskylt från USA. Jag har ju inte fått tag på någon svensk gammal så i brist på det så tyckte jag att detta fyndet smällde väl så högt.

Vårat hotell var superfräscht och bra på alla sätt och vis. Smarta som vi var så struntade vi i hur många stjärnor hotellet hade utan gick enbart på tidigare recensioner när vi bokade. Dom stämde utomordentligt väl så priset för 1 person i 3 nätter stannade på 1300 kr. Tunnelbanan gick alldeles utanför så det tog inte lång tid att åka in till oxford street och mitt i smeten.Jag kan ju säga att tunnelbanan tog ett par dagar att fatta, inte klokt vilket virrvarr under jord det är, helt makalöst! Mind the gap!! Säger dom hela tiden i högtalarna, alltså: Mind the gap, between the train and the platform...Efter att ha promenerat och åkt tunnelbana ex antal timmar så var det helt underbart att ströva omkring i Hyde Park, äta lite mat och bara njuta. Vädret har varit helt underbart med sol och uppehåll och omkring 17 grader varje dag. Så fantastiskt att bara vara vi 2, maken och jag, tack älskling för 4 underbara dagar!!

Ha det gott allesammans! Ska försöka hinna med att titta in till er.

Tillägg: Hotellet hette: Express By Holiday Inn
Kram Pia