onsdag 12 november 2008

Äntligen klart och Märtas dag!

Ja efter att ha tittat i senaste Allt i hemmet och blivit inspirerad av Johanna vintage hem har jag blivit än mer sugen på "det gröna" (det är jag iof ofta:). Kransen fick ju mossa förra veckan och nu har den även fått lummer och ljus. Jag har även gjort lite annat pyssel men det får ni se en annan dag...


I söndags så var ju jag och uppfödaren i Malmö på hundutställning . Såhär lät kritiken för dagen från domaren: Feminin tikvalp med bra bett ua. Bra hals och rygg. Ngt avfallande kors. Välformad bröstkorg. Mkt bra vinklar och stomme. Rör sig ganska väl. Mkt bra färg. Päls på kommande.
Kritiken tar jag med en nypa salt...Det skiljer sig alltid från domare till domare. Eftersom det var första utställningen och hon inte är så gammal så får man fortsätta visa henne och sen får vi se om hon utvecklas i rätt riktning. Nästa utställning blir på Åby och sedan på Svenska mässan(my DOG) också i Göteborg.


Det härligaste med dagen var att Märta skötte sig alldeles utmärkt! Hon var lugn och sansad hela dagen och när hon var i utställningsringen så sprang hon jättefint och lät sig ställas upp fint (som bilden ovan) i ringen. Det ska nämnas att det var 1200 valpar anmälda i mässhallen i Malmö!
Ha en underbart fortsatt vecka!

Trevlig helg önskar jag er med!
Kram Pia