fredag 23 januari 2009

Trevlig helg!


Hej alla goa bloggare!


Idag känns det extra bra att det är helg för jag och min tvillingbror ska ha vårt årliga födelsedagskalas imorgon.Ja i våran familj är vi väääldigt traditionella (speciellt min bror Tommy;haha. love you) Här slopar vi inga kalas inte! Det blir det hela 35 år denna gången!! Va ? är det jag? så känns det iaf...:) Det är väl nu man ska ha kommit upp i "mogen" ålder där man ska ta rationella, trivsamma beslut och inte ha: - så fort som ögat infall mm? Hmm då får jag det jobbigt. Jag älskar nämligen mina infall! Många gånger ogenomtänkta och halvt galna men oj va härliga!
Barnen säger ofta:men mamma när jag tex kastar tepåsen 3 m till diskhon eller något liknande....Men det är jag och jag trivs med det och är stolt över den jag är! Oj va jag mal på men ni kanske fattar vad jag menar ändå?
Jag önskar er en härlig helg!
Kram Pia

onsdag 21 januari 2009

Fina fynd

Jag var på loppis idag och jag blev så glad för detta lilla bordet! Vårt hus är ju ingen paradvåning så det mesta som är litet är välkommet till oss! (tja inte myror och andra skadedjur då:)
Glasen tjuvkikade jag på häromdagen när jag var ute med hundarna och pulsen var hög när jag trängdes med alla andra innan loppisen öppnade, gissa om jag blev glad när de blev mina! En stor besvikelse blev det när jag närmade mig linneavdelningen. En kvinna läs: käring, tog ALLT! Jag skojar inte om hennes varukorg var närmre 1 meter hög! Högst upp låg det givetvis linnefärgarde fina kökshandukar med röda linjer OCH broderat monogram!!! Jag var så arg så att jag kokade(inombords givetvis)De hade blivit mina första av det slaget så, grrr!
Men nu har jag nästan släppt det och är väldigt glad för det jag hittade. Jag har inte heller orkat måla på ett par dagar men imorgon tänkte jag svepa lite med pensel och roller igen.
Måste tala om för er hur himmelens glad jag blir för era fina vänliga kommentarer!! Dom värmer i regnrusket ska ni veta. Imorgon tänkte jag visa lite vad jag har målat den senaste tiden.
Kram Pia

söndag 18 januari 2009

blå blå blå är...


Hängetsmycket är min äldsta dotter Filippas.

En av vårens trendfärger är ju blå. Jag för min del är ju inte särskilt "blå", men min trappa inne är det:) Min man valde den blåa nyansen när den målades för över 7 år sedan och faktum är att jag tycker den är fin! Jag vet att jag talar emot mig själv men trappan är helt ok tills den dagen den blir ljusgrå;) Färgen nu är Dalablå.

Jag målar fortfarande och jag hoppas bli mer färdig den närmsta tiden, puh. Det tar sannerligen på kroppen att måla, men vilken skillnad det gör!! Jaha då var det ny vecka igen...väldans va fort det går. Jag önskar er i vanlig ordning en underbar start på veckan och att ni får vara friska och krya! För min del hoppas jag att det blir ett loppisbesök med fina fynd för mig denna gången, har varit lite dåligt med bägge delarna...

Kram Pia