lördag 7 november 2009

mystider, lugn och ro

Hej alla!Jag har tagit en liten brake.... Efter att ha fixat och trixat med fönster under ett par veckor bestämde jag mig för att ta en liten paus. Jag har knappt varit ute på datorn alls faktiskt, rätt skönt som omväxling. Nu har jag hängt upp den fina kransen från IKEA som ni ser på bilden i vardagsrummet och den fina lilla snöbollen i köket. Känns vintrigt och mysigt här hemma. Snart ska jag göra en krans att hänga på dörren med.


Denna årstiden är för mig både lugn och ro men även att ta tag i de saker jag absolut inte vill göra under sommarhalvåret. Mycket tedrickande och ibland en och annan bok avnjuts med, känns så skönt i livet när jag känner att jag har kontroll. Ibland drivs jag enbart av måsten och av alla infall som ska bli färdiga. Det är iof både bra och dåligt. Jag vet att det kanske låter både flummigt och motsägelsefullt men det jag egentligen vill säga är att jag vill känna att jag kan styra min vardag i den riktningen som mitt hjärta säger.


Nästa vecka fortsätter fönsterrenoverandet igen. Märta har iafall lagt av med att gräva sig in under lekstugan...En dag fick jag dra fram henne både morgon, eftermiddag och kväll. Å då ska ni veta att jag får lägga mig på knä och sträcka mig in så långt jag kan för att få tag på henne... Hon ger oss många skratt den lilla maran;) och väcker irritaion emellanåt med, men hon har ett underbart temperament och en härligt buslurig blick. Mimmi är förståndig och klok och skulle adrig drömma om att smutsa ner sig på det viset, inte ens tassarna. Sååå olika dom är.


Ha det bäst alla ni som tittar in till mig så regelbundet och extra välkomna ska ni nya besökare vara! Jag tittar in till er med men orkar eller hinner inte alltid kommentera. Ni är värdefulla för mig! Tack för all energi och inspiration ni ger av i massor!!


Kram Pia