lördag 14 juli 2012

Favoritmuggar

Bara älskar dessa muggar från Lot's Living... Har ett par skålar med. Underbart skönt grepp i muggen, lite knöliga och ojämna, mer handgjort stuk och olika. Jag gillar olika;)

Kram Pia

fredag 13 juli 2012

Vill byta skåp

Tänkte mig ett lägre skåp i typ samma höjd som Ektorp soffan ungefär. Tycker om det gamla skåpet men vill förnya mig stilmässigt och tidsålder. Vet inte hur gammalt skåpet är men gissar 20-30 tal. Skåpet är till salu om någon skulle vara intresserad. Jag bor i triangeln Göteborg, Varberg, Borås.

Kram Pia

onsdag 11 juli 2012

Favoritchokladlacket

Never stop är en favorit för mig liksom nagellacket jag fått av min goa kusin Jenny! Mjuk brun och bara så snyggt till tex beiga chinos och vit top. Jag har alltid fransk i botten och målar och fixar glitter och färg efter humör. Mina naglar och mitt hår är jag väldigt noga med. DET är också vardagslyx för mig.

Kram Pia

tisdag 10 juli 2012

Lyckad hörna

Detta hörnet blev så stilrent och lyckat och det vackraste enligt mitt (opartiska;) tycke är våran yngsta dotters verk. Underbar ansiktsmask i härliga färger. Konst som gör mig glad!

Kram Pia

måndag 9 juli 2012

Det går framåt

Endast en taklist kvar i glasverandan! Väntar på verandaräcket och stegen i samma stuk under taket. Det kommer att bli så fint. Vi njuter verkligen av semester och lata dagar blandade med "måsten" men allt i ett skönt gung. DET är vardagslyx mina vänner:) idag hämtade vi en Ektorp 3-sitssoffa gratis mot avhämtning av en go klasskamrat till mig från gymnasietiden. DET är också vardagslyx:) ska inhandla en ny vit klädsel bara...

Kram Pia

söndag 8 juli 2012

En ofta ovisad del

Just TV-hörnan är ju inget vi med inredningsbloggar gärna visar å inte jag innan heller. Kan inte säga att jag egentligen vill nu heller:) men trots allt är just denna delen en ofta flitigt använd del i familjen. Eller?;) Om än den fulaste. Jag har tänkt i säkert 10 år att köpa/bygga ett skåp men det har inte blivit. Annat har fått gått före. Vi älskar att titta på film min man och jag och sist tittade hela familjen på "war horse" Annars går "vänner" mest hela tiden. Inte ett enda dåligt avsnitt i den serien.
Idag blir det kalas för våran Frida som fyller 14-år imorgon. Underbara unge!!

Kram Pia
Kram Pia